PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μια συνάντηση δυο αγωνιστών της ζωής στο Περιστέρι


Στέλιος Κυμπουρόπουλος και Μπάμπης Δούναβης. Δυο αγωνιστές της καθημερινότητας. Δυο άνθρωποι που η ζωή τους αποτελεί ένα μάθημα ζωή και παράδειγμα για όλους μας.

Ο δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου Μπάμπης Δούναβης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Στέλιος Κυμπουρόπουλος συναντήθηκαν στο Περιστέρι γνωρίστηκαν και αντάλλαξαν ιδέες γύρω από τη δράση που έχει αναπτυχθεί από τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και ειδικές ανάγκες.

Η συνάντηση είχε αφετηρία το Δημαρχείο Περιστερίου όπου ο Μπάμπης υποδέχθηκε τον Στέλιο ξεναγώντας τον στο χώρο του δημοτικού κτιρίου. Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη αφού οι δυο άντρες έκαναν βόλτα στον εμπορικό πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως και ήπιαν καφεδάκι σε μαγαζί της Αιμιλίου Βεάκη.

Το μήνυμα της συνάντησης ήταν ισχυρό και πρέπει να ακουστεί δυνατά σε όλους.

«Θέλω και μπορώ». Αυτή ήταν η ατάκα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου που έχει γυρίσει σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα αποδεικνύοντας ότι η ψυχή και η θέληση ξεπερνά το κάθε πρόβλημα υγείας. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής δήλωσε έτοιμος να κάνει το παραπάνω βήμα και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Στέλιος κάνει το βήμα παραπάνω αφού εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται ως ψυχίατρος στην ειδική μονάδα του Αττικού νοσοκομείου παρέχοντας φροντίδα σε χιλιάδες ασθενείς με μεγάλη επιτυχία.

Μια φιγούρα ανθρώπου που πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει ως τον Έλληνα «Στήβεν Χώκινγκ» λόγω της ευφυίας του και της δύναμης που επιδεικνύει καθημερινά.

Τόσο ο Στέλιος όσο και ο Μπάμπης Δούναβης με τη συμμετοχή του στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Περιστερίου αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για τον καθένα από εμάς και θα πρέπει να τα φέρνουμε στη μνήμη μας σε αδιέξοδα και δύσκολες στιγμές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Leave a Comment