PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μια μεγάλη αγκαλιά ο ΓΣΠ!


Με την παρουσία 40 προσφυγόπουλων από τη Συρία και το Αφγανιστάν διεξήχθη η αναμέτρηση του ΓΣΠ με τον Παπάγου την Κυριακή, με το Περιστέρι να αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι γνωρίζει την έννοια της φιλοξενίας και της προσφοράς.

Για το συγκεκριμένο γεγονός ο σύλλογος του Περιστερίου με ανακοίνωσή του τονίζει:

«Το Περιστέρι είναι μια εργατούπολη που ξέρει πολύ καλά την έννοια των λέξεων φιλοξενία, αλληλεγγύη και προσφορά κι ο ΓΣΠ ως γνήσιο τέκνο της δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Έτσι, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου με αντίπαλο τον ΑΣ Παπάγου, στις κερκίδες του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» φιλοξενήθηκαν περίπου 40 παιδιά, προσφυγόπουλα, από την Συρία και το Αφγανιστάν, που η μοίρα τα έχει φέρει στην χώρα μας.

Τα παιδιά, που φιλοξενούνται στο 5ο Γενικό Λύκειο Αθηνών, συνοδευόντουσαν από εκπροσώπους της «Mano Aperta» ομάδα-κουζίνα εκστρατείας, που φροντίζει για την σίτιση τους.

Οι μικροί φίλοι του μπάσκετ έγιναν ένθερμοι υποστηρικτές της ομάδας μας, πανηγύρισαν τα καλάθια κι απόλαυσαν το παιχνίδι (σ.σ.72-53) και μετά την ολοκλήρωση του είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Συλλόγου.

Η πόρτα μας θα είναι από δω και πέρα πάντα ανοικτή και περιμένουμε τα παιδιά αλλά και τους φίλους τους σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο του ΓΣΠ στην Α2».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment