PeristeriNews.gr
Editorial

Μια εικόνα… καμία λέξη


Τα λόγια είναι περιττά σε ειδήσεις απώλειας ανθρώπων στην άσφαλτο μόλις 19 ετών.

Και για όσους δεν γνωρίζουν τι αναφέρουμε ακολουθεί το περιστατικό που μας συγκλόνισε τη βδομάδα που μας πέρασε.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης που μας πέρασε ένας νεαρός άνδρας ηλικίας 19 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι.

Από τα όσα έγιναν γνωστά ο άτυχος δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη στροφή της Τσαλδάρη λίγο μετά το ναό της Ευαγγελίστριας με αποτέλεσμα να χάσει της αισθήσεις και μετέπειτα τη ζωή του από τη σφοδρή σύγκρουση με το έδαφος.

Πολλοί θα πουν η κακιά στιγμή και άλλοι θα κάνουν λόγο για τη μεγάλη επικινδυνότητα του δρόμου και του συγκεκριμένου σημείου που για κάποιον που περνάει πρώτη φορά ή είναι απρόσεκτος γίνεται θανατηφόρο.

Δεν ήταν λίγοι οι οδηγοί μηχανών που επικοινώνησαν μαζί μας θέλοντας να κάνουμε ένα αποκλειστικό θέμα για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης στροφής με αφορμή και το χαμό ενός νέου παιδιού μόλις 19 ετών.

Είναι ιδιαίτερα λυπηρό να χάνονται τόσο εύκολα ανθρώπινες ζωές και μάλιστα παιδιών που δεν έχουν προλάβει ακόμα να δουν τη ζωή.

Πρέπει να υπάρξει μια μελέτη των υπευθύνων, Δήμου και Περιφέρειας, για την καλυτέρευση κάποιων συγκεκριμένων πολύ επικίνδυνων σημείων της πόλης αλλά και μεγαλύτερη προσοχή από τους ίδιους τους οδηγούς αυτοκινήτων και μηχανών ώστε να μην ζήσουμε στο μέλλον και άλλες τέτοιες δύσκολες στιγμές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment