PeristeriNews.gr
Απόψεις

Μια Δημότης του Δήμου Περιστερίου


Τη στιγμή που τα δημοτικά κτίρια όπως το ΚΥΒΕ ή τα ΚΑΠΗ αποκλείονται για χρήση από τους Δημότες δίνονται με τρομερή άνεση για τις στημένες εκλογές μιας μειοψηφίας.

Αλήθεια, τη στιγμή που τα δημοτικά κτίρια όπως το ΚΥΒΕ ή τα ΚΑΠΗ αποκλείονται για χρήση από τους Δημότες δίνονται με τρομερή άνεση για τις στημένες εκλογές μιας μειοψηφίας του 8% (σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις).

Άραγε οι κρατικές επιχορηγήσεις εκατομμυρίων δεν επαρκούν για να καλυφθούν τα έξοδα των γραφείων τους και του προσωπικού τους?

Πολλές φορές δημότες του Περιστερίου ζήτησαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες την χρήση των ΚΑΠΗ για να πραγματοποιήσουν τις λαϊκές συνελεύσεις τους ειδικά τις ημέρες των χαμηλών θερμοκρασιών όπου οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι “τα περήφανα γηρατειά” δεν μπορούσαν να βρίσκονται σε παρκάκια και πλατείες.

Η απάντηση των υπαλλήλων που δέχονταν τα αιτήματα αφού βεβαίως είχαν περάσει από το “πρωτόκολλο”… ήταν ότι αυτό δεν γίνεται γιατί δεν μπορούν οι υπάλληλοι του Δήμου να απασχολούνται υπερωριακά ή μέρες εκτός προγράμματος γιατί εκτός των άλλων δυσκολιών αν γίνει ένα ατύχημα τις ώρες εκείνες δεν θα μπορούν οι υπηρεσίες του Δήμου να το καλύψουν κλπ κλπ (όσο ασαφές το διαβάζετε άλλο τόσο ασαφής ήταν και οι δικαιολογίες).

Φυσικά τις ίδιες απαντήσεις έδιναν και οι αντίστοιχοι αντιδήμαρχοι.

Φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ και ο μοναδικός υποψήφιός του ένας από τους μεγαλύτερους προδότες και δωσίλογους της Πατρίδας μας βλ. Βενιζέλος έχει υπογράψει στο μνημόνιο μαζί με την καταδίκη ενός ολόκληρου λαού, και ειδική συμφωνία για τη χρήση των δημόσιων και δημοτικών κτιρίων.

Ή τα νέα αφεντικά οι Γερμανοί υπάλληλοι, Νταλάρα, Ραιχενμπαχ κλπ χρησιμοποιούν ήδη τα κτίρια τους και τους υπαλλήλους τους???

Όμως δεν πειράζει, με τις πράξεις τους απλά εντείνουν την οργή και συσπειρώνουν τον λαό.

Καθημερινά και μέσα από “απλές”? πράξεις συμπληρώνεται η λίστα του μαύρου μετώπου.

Με εκτίμηση
μια Δημότης του Δήμου Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης γύρω από τον θεσμό του «προσωπικού γιατρού» και την κατάργηση του «αγροτικού»

Peristeri News

Με τη Λαϊκή Συσπείρωση: για να μην ξεχνιόμαστε…

Peristeri News

Δικαιώματα και Νομιμότητα στις ελληνικές παραλίες

Peristeri News

Leave a Comment