PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μητροπολίτης Περιστερίου: «ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ!»


Κάλεσμα σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες των ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών, απευθύνει ο νέος Ποιμενάρχης της πόλης μας, Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης.

Ο Σεβασμιώτατος, καθιστώντας Υπεύθυνο του νευραλγικού αυτού τομέα τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρεσβύτερο π. Αλέξανδρο Ζαρίκο, διαβεβαιώνει και ενημερώνει οτι τα Κοινωνικά Φροντιστήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου λειτουργούν κανονικά και παρέχουν την απαιτούμενη ΔΩΡΕΑΝ φροντιστηριακή προετοιμασία σε όλα τα ενδιαφερόμενα παιδιά, σε όλες τις σχολικές βαθμίδες.

Τα Κοινωνικά Φροντιστήρια της Ιεράς Μητροπόλεως πλαισιώνονται από έμπειρους εθελοντές Δασκάλους και καθηγητές, όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων και έχουν μεγάλες επιτυχίες όσον αφορά την πρόσβαση των αποφοίτων της Γ´ Λυκείου στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ λειτουργούν στους Ιερούς Ναούς: Μητροπολιτικός Ιερός Ναός «Ευαγγελιστρίας» Τμήμα Ά, Β´, Γ´ Λυκείου, Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Τμήμα Γυμνασίου και Αγ. Γεωργίου Νέας Ζωής τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας Δημοτικού-Γυμνασίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment