PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μηνύματα των κομμάτων στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων που αρχίζουν σήμερα, εκφράζει μέσω μηνύματός της η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός συνεχάρη τους υποψηφίους για την προσπάθειά τους, η οποία, όπως ανέφερε, έλαβε χώρα φέτος υπό ιδιαίτερες συνθήκες.

 

Ειδικότερα, η υπουργός αναφέρει στην ανάρτησή της: «Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που ξεκινούν σήμερα. Εύχομαι να πετύχετε όσα επιθυμείτε, να θέσετε τις βάσεις για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία, να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, που φέτος έλαβε χώρα υπό ιδιαίτερες συνθήκες εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας σε όλη αυτή την προσπάθεια, τους εκπαιδευτικούς σας, τις οικογένειές σας. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας».

Αλ. Τσίπρας: «Καλή επιτυχία» σε κάθε μαθήτρια και μαθητή

Καλή επιτυχία στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εύχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, ασκώντας παράλληλα κριτική για το εκπαιδευτικό σύστημα.

«Ημέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ένας σταθμός για να φτάσει η καθεμία και ο καθένας στον προορισμό που επιθυμεί στη ζωή. Το άγχος, η πίεση, τα ατελείωτα φροντιστήρια, οι θυσίες κάθε γονιού κρίνονται από σήμερα και για τις επόμενες 15 μέρες. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι», αναφέρει ο κ. Τσίπρας. «Εργαστήκαμε ώστε αυτό να αλλάξει, γιατί η Ελλάδα αξίζει ένα εκπαιδευτικό σύστημα που δεν θα εξαντλεί τα παιδιά της» σημειώνει και προσθέτει: «Και θα το αποκτήσει σε πείσμα όσων προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ανταγωνισμός και η βαθμοθηρία μεταξύ 18χρονων είναι προϋπόθεση αριστείας και προόδου».

Ο κ. Τσίπρας εύχεται «ολόψυχα καλή επιτυχία σε κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή», καλώντας τους να θυμούνται «πως ό,τι και να γίνει στις Πανελλαδικές, κανείς δεν θα σας στερήσει τη ζωή που θέλετε να ζήσετε». Συνοδεύει επίσης την ανάρτηση του με το τραγούδι «Ο προορισμός» του Φοίβου Δεληβοριά.

Φ. Γεννηματά: Με πίστη στον εαυτό σας θα τα καταφέρετε

Καλή επιτυχία προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων εύχεται η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Σήμερα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Η προσπάθεια στο σχολείο για τη μόρφωση σας ανοίγει δρόμους. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες μπροστά σας. Με πίστη στον εαυτό σας και έμπνευση από τα όνειρα σας θα τα καταφέρετε. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις» αναφέρει συγκεκριμένα.

ΚΚΕ: Το μέλλον το κρατάτε εσείς στα χέρια σας

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων που έφτασαν έως εδώ «κόντρα σε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις» εκφράζει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του.

«Από αυτή τη δοκιμασία να κρατήσετε αυτό: σημασία έχει να προχωράς μπροστά κόντρα στα εμπόδια που σου ορθώνουν. Το μέλλον το κρατάτε εσείς στα χέρια σας, ό,τι και να καταφέρετε σε αυτές τις εξετάσεις. Και μπορείτε να κερδίσετε μια ζωή αντάξια των ονείρων σας» αναφέρει το ΚΚΕ και προσθέτει: «Η ελπίδα θα υπάρχει πάντα όσο οι νέοι θα αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Όσο θα σηκώνονται ακόμα κι όταν πέφτουν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment