PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Με 14 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 32χρονη στο Β’ Νεκροταφείο


Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι δέχθηκε, σύμφωνα με το πόρισμα  του ιατροδικαστή, η 32χρονη υπάλληλος της Α΄ ΔΟΥ Πειραιά που βρέθηκε δολοφονημένη χθες το απόγευμα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα βαθιά τραύματα είναι από τέσσερις μαχαιριές και τα υπόλοιπα είναι επιφανειακά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι μαχαιριές αυτές δείχνουν το μένος του δράστη για την άτυχη γυναίκα.

Έρευνες της ΕΛΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας της 32χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.

Η 32χρονη έχει δεχθεί τρεις ή τέσσερις μαχαιριές, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται σήμερα, αναμένεται να «ρίξει φως» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η άτυχη γυναίκα, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δράστη, αλλά την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι.

Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας ανέφεραν πως «μέχρι αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ». «Ολα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη είχε πάει στο Β’ Νεκροταφείο για να ανάψει καντήλι σε τάφο φιλικού της προσώπου.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Leave a Comment