PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με το δεξί στην Α2 ο Γ.Σ. Περιστερίου (video)


Με 98-76  ο Γ.Σ. Περιστερίου κέρδισε κατά κράτος την Ευρώπη ’87 Πευκοχωρίου στο ανανεωμένο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου ξεπερνώντας το άγχος της πρεμιέρας αλλά και την απουσία κόσμου λόγω τιμωρίας έπαιξε κατά διαστήματα πολύ ωραίο μπάσκετ με φάσεις βγαλμένες από τα παρκέ της Α1 κατηγορίας.

Το «παρών» στο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος συνεχάρη προσωπικά την ομάδα μετά το τέλος του ματς, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι είναι στο πλευρό του ΓΣΠ.

paxatouridis_papamarkos

Οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί στο ξεκίνημα όταν έφτασαν στο 31-16 στο 10′ καθαρίζοντας νωρίς-νωρίς το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα και παρά το γεγονός ότι η τεχνική ηγεσία μοίρασε το χρόνο συμμετοχής κι έκανε κάποιες δοκιμές εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, οι «κυανοκίτρινοι» όχι μόνο διατήρησαν την υπέρ τους διαφορά αλλά στο 37′ προηγήθηκαν με 91-65 που ήταν και το μέγιστο άνοιγμα της ψαλίδας!

gsp_pagkos_papamarkos

Πρώτος σκόρερ του ΓΣΠ ήταν ο Διονύσης Σκουλίδας με 18 πόντους, ακολούθησε ο Χρήστος Λάκκας με 17, όμως το γενικό συμπέρασμα ήταν πως όλη η ομάδα δούλεψε σε υψηλό επίπεδο!

kleisto_pinakas_skor_

Δεκάλεπτα: 31-16, 50-35, 74-55, 98-76

Περιστέρι (Παπαμάρκος): Λάκκας 17 (1), Γοργόνης 2, Παπαδιονυσίου 10 (3/3, 5ασ.), Τσιότρας 6 (1), Πολυτάρχου 8 (2), Παπαντωνάκος 10 (2), Σκουλίδας 18 (4/6), Ψαρόπουλος 9 (1), Κατιάκος 9, Πέτρουλας (5ασ.), Γκίλχριστ 9, Παπαδάκης

Ευρώπη Πευκοχωρίου (Ντολόπουλος): Ανδρεάδης, Αμπατζίδης, Μάρτζος 16, Ονάσογλου 8, Αράπης 2, Νίκολιτς 8, Θεοδωράκος 10, Νησιώτης 14, Ζώτος 4, Κιγμέτογλου 12, Συμεωνίδης 2

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment