PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Με συμπλοκές απειλούν οι καταστηματάρχες της Πάτρας στο πρώτο πρόστιμο καπνίσματος



Με το βλέμμα στραμμένο στα συνεργεία ελέγχου και εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου

Με το βλέμμα στραμμένο στα συνεργεία ελέγχου και εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, δουλεύουν πλέον οι καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής στην Πάτρα.

Η απογευματινή τους συγκέντρωση εχει σκοπό να αναδείξει στρατηγικές ακύρωσης στην πράξη της εφαρμογής ενός νόμου, που όπως υποστηρίζουν θα τους φέρει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Ζητούν επί της ουσίας το διαχωρισμό των καταστημάτων σε καπνιζόντων και μη, ενώ θέτουν και θέμα ίσης μεταχείρισης απέναντι στους ελέγχους του κέντρου της Πάτρας με τις γύρω περιοχές.

Ο Γιώργος Πανουτσόπουλος μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, θεωρεί πως θα είναι άδικο λόγω της έλλειψης προσωπικού των υπηρεσιών ελέγχου, τα μαγαζιά της Πάτρας και του κέντρου να ελέγχονται καθημερινά, ενώ περιοχών όπως το Ρίο και τα Βραχνέικα, να δέχονται ελάχιστους ελέγχους.

Ο κ. Πανουτσόπουλος είπε επίσης πως οι συνάδελφοι του είναι έτοιμοι ακόμα και για συμπλοκές με τους ελεγκτές, όταν αυτοί θα προσπαθήσουν να βεβαιώσουν πρόστιμα και μάλιστα θα βοηθούν σε αυτό και οι άλλοι καταστηματάρχες της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση είναι έκρυθμη, οι επιχειρηματίες βλέπουν καθημερινά τον τζίρο τους να πέφτει, κυρίως αυτοί που διαθέτουν μεγάλους εσωτερικούς χώρους και λίγα τραπέζια έξω, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν οι τόνοι.

Πηγή: thebest.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment