PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Με πυροτεχνήματα και μουσική υποδέχτηκε το 2012 η Αθήνα (v)


Με το που το ρολόι σήμανε 12 ακριβώς, εκατοντάδες πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν κάτω από την Ακρόπολη, φωτίζοντας τον αττικό ουρανό.

Το 2012 έφτασε και η Αθήνα το υποδέχτηκε με πολλή αισιοδοξία και μουσική. Με το που το ρολόι σήμανε 12 ακριβώς, εκατοντάδες πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν κάτω από την Ακρόπολη, φωτίζοντας τον αττικό ουρανό.

Στη συνέχεια, σειρά πήρε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, που έψαλλε τα κάλαντα, και συνέχισε τη βραδιά με τραγούδια και άφθονες μουσικές.

Πλήθος Αθηναίων συγκεντρώθηκε στην πλατεία Κοτζιά προκειμένου να γιορτάσει το νέο έτος, με την ελπίδα να είναι καλύτερο από το 2011.

Τις μελωδίες τους ένωσαν η Συμφωνική Ορχήστρα, η Μεικτή Χορωδία, η Big Band, αλλά και η Ελληνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

Στη σκηνή ανέβηκαν περίπου 200 μουσικοί, με τον Δώρο Δημοσθένους, την Τζίνα Πούλου και τον Σταμάτη Μπερρή, να κρατάνε το τραγουδιστικό μέρος.

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μίλησε στους Αθηναίους για τη δύσκολη χρονιά που πέρασαν, απηύθυνε χαιρετισμό και μήνυσε πως το 2012 δεν θ΄αφήσουμε την κρίση να μας πάρει από κάτω.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment