PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με Περιστεριώτικη μαγκιά (video)


Με μαγκιά που θύμισε Περιστέρι ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει Διαιτητές και ΠΑΟΚ στο τέλος. Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-2

Σε ένα άδειο από Περιστεριώτες γήπεδο ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει το «Χ» απέναντι σε διαιτητές και ΠΑΟΚ.

Το 1-0 για την ομάδα μας ήρθε στο 13’ όταν ο Μπρίτο έβγαλε μόνο του τον Σφακιανάκη απέναντι στο Χαλκιά, με τον Έλληνα μέσο να μην αστοχεί από την πλεονεκτική θέση.

Η ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ έγινε στο 19’ όταν ο Σαλπιγγίδης έπεσε στην περιοχή του Ατρόμητου και πήρε πεναλτι. Ο Ιτάνζ το απέκρουσε και ο Λίνο έκανε το 1-1 μετά την απόκρουση. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ είχε μπει πολύ πιο νωρίς στην περιοχή του Ατρόμητου πριν την εκτέλεση του πεναλτι.

Στο 51’ μετά από λάθος του Μελισσά ο Ελ Ζαρ ξέφυγε μόνος του απέναντι από τον Ιτάνζ που σε έξοδο του τον πέρασε και έγραψε σε άδειο τέρμα το 1-2.

Το τελικό 2-2 για την ομάδα μας ήρθε στο 88’ πάλι από τον ψυχωμένο Στέλιο Σφακιανάκη που με καρφωτή κεφαλιά έδωσε στην ομάδα μας τον ένα βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στην Superleague.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Σαρμιέντο (70′ Σαγκανόφσκι), Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς (55′ Δάρλας), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σκόνδρας, Καμαρά, Μπρίτο (87′ Σαμπού)

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Λίνο, Ετό, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Αρίας, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ (78′ Φωτάκης), Ίβιτς (93′ Σαβίνι), Σαλπιγγίδης (72′ Αθανασιάδης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment