PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με νίκη στην κορυφή των play-out ο Ατρόμητος!


Με δυο νίκες ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της Super League ο Ατρόμητος, αλλά ήταν πλέον αργά!

Η ομάδα του Περιστερίου έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω την κακή περίοδο στην οποία δεν είχε σκοράρει για εννιά σερί αναμετρήσεις και μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, επικράτησε και του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Το σκορ άνοιξε ο Ντιγκινί στο 48’, ωστόσο οι απαντήσεις δόθηκαν άμεσα.

Αρχικά, στο 52’ ο Ενσικουλού εκμεταλλεύθηκε την εξαιρετική ενέργεια του Χαρίση και με πλασέ νίκησε τον Έμαν, ενώ στο 60’ ο Γκάλο πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, που δεν άφησε περιθώριο στον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Με αυτό το τρίποντο ναι μεν η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έκανε το χρέος παίρνοντας τη νίκη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, από τη στιγμή που ο ΟΦΗ επικράτησε της Λαμίας.

Έτσι, ο Ατρόμητος ολοκληρώνει την κανονική περίοδο στην 7η θέση του πρωταθλήματος και πλέον βάζει… πλώρη για τα play-out, ενώ ο Άρης έπεσε στην 6η θέση, αφού στην ισοβαθμία με τον ΟΦΗ υστερεί.

https://www.youtube.com/watch?v=B98-srcWfpo

Άρης (Ένινγκ): Έμαν – Σούντγκρεν, Ροζ, Σόουζα, Σάσα – Φετφατζίδης, Μπακούτσης (64′ Μαρτίνες), Ματίγια, Γκάμα (46′ Τόνσο), – Λάρσον (46′ Ντιγκινί), Μαντσίνι.

Aτρόμητος (Παντελίδης): Μανδάς – Γκάλο, Ρισβάνης, Στρούγγης, Νάτσος – Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης – Ντε Πάου (75′ Γιακουμάκης), Ανδρούτσος (81′ Μπαένα), Ενσικουλού (69′ Ούμπιδες) – Μανούσος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment