PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με νέα ανατροπή ο Ατρόμητος 2-1 τη Λαμία


Ο Ατρόμητος με μία ακόμη ανατροπή, όπως και με τον ΠΑΟΚ, επικράτησε με 2-1 της Λαμίας στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Περιστεριώτες βρέθηκαν να χάνουν από την Λαμία, γλίτωσαν από το να δεχτούν και δεύτερο γκολ και τελικά κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω και να πανηγυρίσουν ένα ακόμη σημαντικό «τρίποντο», που τους φέρνει ξανά να μπουν… γερά στο παιχνίδι των play off.

Στο 7′ ο Καραμάνος πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 0-1, με την φάση να εξετάζεται από το VAR, αλλά ο Τιρόνε καλυπτόταν και το γκολ μέτρησε κανονικά..

Στο 20′ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Σάλομον έδιωξε πάνω στη γραμμή, ο Τιρόνε πέρασε υπέροχα στον Ντέλετιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε, ο Μανδάς έκοψε με το ένα χέρι, αλλά η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία, ώσπου ο Αυστριακός μέσος πρόλαβε πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Στο 37’ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ραμπέγιο από τον Προβυδάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία του αγώνα, με την Λαμία να περιμένει στο δικό της μισό, με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα.

Στο 70’ ο Νταμίρ Κάναντι έκανε τριπλή αλλαγή και μετέτρεψε το σύστημα σε 3-4-3, με τους γηπεδούχους να βελτιώνονται αισθητά στο τελευταίο 20άλεπτο.

Στο 81′ ο Μανούσος άγγιξε το γκολ μετά την σέντρα του Τομάσεβιτς, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε. Ο Σάλομον πέρασε δύο παίκτες και με ωραίο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί για το 2-1. Σπουδαίο γκολ από τον Αυστριακό.

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο (40’ λ. τρ. Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46’ Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70’ Μουνίθ), Αγκάγιεφ (71’ Χαρίσης), Χριστοδουλόπουλος (70’ Μανούσος).

Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος (86’ Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (68’ Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (78’ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (86’ Μπα), Ντέλετιτς, Καραμάνος (78’ Αραμπούλι).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment