PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με μαγκιά ο Ατρόμητος πέρασε από τα Γιάννινα


Ο Ατρόμητος κέρδισε στο… χωράφι των «Ζωσιμάδων» 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, με σκόρερ τον Αγκάγιεφ στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και διατήρησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες για είσοδο στην εξάδα.

Βέβαια, μεγάλο μερίδιο στη νίκη της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι πιστώνεται και ο νεαρός τερματοφύλακας, Χρήστος Μανδάς, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιώντας καθοριστικές επεμβάσεις, κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε μόλις στο 5’ με έναν τρόπο που του λείπει πολύ στη φετινή σεζόν, καθώς από την πάσα του Εντομβόνγι, ο Αγκάγεφ έκανε την ατομική ενέργεια και μπήκε μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Λοντίγκιν.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν αλλά έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό Μανδά, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του και έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Μάτιτς που πέρασε στη θέση του Εντομβόνγι, έχασε τη δική του ευκαιρία να πετύχει το πρώτο του γκολ με τον Ατρόμητο, καθώς ο Λοντίγκιν έκανε μια καθοριστική επέμβαση σε καρφωτή κεφαλιά του Σέρβου (50’), ενώ ο διεθνής Ρώσος γκολκίπερ ήταν τυχερός σε δύο στιγμές (67’, 71’) όταν αρχικά ο Πήλιος έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή από ωραίο «τσίμπημα» του Χαρίση και στη συνέχεια, όταν από σέντρα-σουτ του Ούμπιδες, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

https://www.youtube.com/watch?v=lF0nqw_NttA

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Παντελάκης, Πήλιος, Οικονομόπουλος (63′ Σάλιακας), Κάργας, Λιάσος (46′ Ελευθεριάδης), Κάστρο (83′ Νάουμετς), Καρτάλης, Μπρένερ (62′ Παμλίδης), Λέο (83′ Μιλιτσεάνου), Κρίζμαν

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Νάτσος, Γούτας, Γκαλβαό, Τομάσεβιτς (90+1′ Στρούγγης), Ούμπιδες (90+4′ Κιβρακίδης), Σάλομον, Χαρίσης, Αγκάγιεφ (60′ Γιακουμάκης), Ραμπέλο (90+2′ Κωτσόπουλος), Εντομβόνγι (46′ Μάτιτς)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment