PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων τιμωρήθηκε το Περιστέρι


Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε το Περιστέρι για τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ των οπαδών στο ματς με τον Άρη.

Τα έκτροπα της περασμένης εβδομάδας στο κλειστό του Περιστερίου επέφεραν την τιμωρία της έδρας για το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη, που θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς κόσμο στο ματς της 31ης Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε και πρόστιμο 3.000 ευρώ στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ, που ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-03-2019.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ, που δεν ήταν γηπεδούχος, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (κερκίδες) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και έως το χρονικό σημείο της αναχώρησης της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο, που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 16-3-2019».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment