PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με κόσμο και Σπανό η σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου


Υπό την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού και δεκάδων φιλάθλων που δημιούργησαν «θερμή» ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Υπό την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού και δεκάδων φιλάθλων που δημιούργησαν «θερμή» ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Ο πρόεδρος της ομάδας που συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο κ. Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Βασίλη Καρακατσάνη και Βασίλη Μπέτση μίλησε μάλιστα στους ποδοσφαιριστές και τους έδωσε πολλά συγχαρητήρια για την συγκλονιστική τους απόδοση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. «Μπράβο σας. Κάνατε όλους εμάς υπερήφανους αλλά και τους φιλάθλους μας. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Έχουμε μπροστά μας τους αγώνες πλέι οφ και θα διεκδικήσουμε ακόμη καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Με τη σειρά τους οι φίλαθλοι της ομάδας ξέσπασαν σε ζητωκραυγές μόλις οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση και φώναξαν συνθήματα δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό τόνο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο Τάτος έκανε θεραπεία ενώ ο Γιαννούλης ακολούθησε έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Την αποτελούν 19 παίκτες και είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Ζουέλα, Οικονόμου, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Επστάιν, Μπρίτο, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Καραμάνος, Γκαρσία, Μήτρογλου, Δημούτσος, Αναστασάκος.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της και αμέσως μετά οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment