PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με Ιωνικό για την πρωτιά!


Την ευκαιρία να πατήσει κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ρευστοποιώντας τις πολύ καλές εμφανίσεις των πρώτων εβδομάδων του 2017, θα έχει ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, που την Τετάρτη (18/1, 17.00) υποδέχεται στο κλειστό της πόλης μας τον Ιωνικό Νικαίας σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Οι «πρίγκιπες» της Δυτικής όχθης προέρχονται από δυο σερί νίκες (σ.σ. επί Εργοτέλη και Αμαρουσίου) και θα επιδιώξουν να τριτώσει το καλό για την ομάδα μας, έτσι ώστε να ανέβει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου ομίλου παρέα με τον Πανερυθραϊκό.

Ο τεχνικός του ΓΣΠ, Νίκος Καραγιάννης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία των «κυανοκίτρινων», έχοντας να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα με τους τραυματισμούς των Δημήτρη Κατιάκου και Μιχάλη Πολυτάρχου.

Ο πρώτος, που έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, θα απουσιάσει κι από τον επικείμενο αγώνα με τον Ιωνικό, ενώ ο δεύτερος καταβάλει προσπάθεια για να βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του και η συμμετοχή του θα ξεκαθαριστεί την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment