PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με επαγγελματική νίκη ο Ατρόμητος επικράτησε του Λεβαδειακού (video)


Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έπαιξε με σκοπό να πάρει τους τρεις βαθμούς ενάντι στο Λεβαδειακό και το κατάφερε με το επαγγελματικό 1-0.

Ο Ατρόμητος είχε φουλ κατοχή σε όλη τη διάρκεια του ματς, με τον Λεβαδειακό να δίνει χώρο και να περιμένει στο δικό του μισό.

Η υπεροχή της Περιστεριώτικης ομάδας έγινε αποτελεσματική μόλις στο 16’ όταν ο Ενσικουλού έκανε ωραία ενέργεια και αφού πέρασε τέσσερις παίκτες του αντίπαλου βρήκε τον χώρο να σουτάρει έξω από την περιοχή και να νικήσει τον Μπάγιτς για το 1-0. Ο Ατρόμητος είχε πάρει αυτό που ήθελε και συνέχιζε να ελέγχει το ματς, κρατώντας τον Λεβαδειακό μακριά από την περιοχή του.

Το ματς πήγαινε ακριβώς όπως ήθελε ο Κάναντι και θα μπορούσε να πάει και ακόμη καλύτερα εφόσον ο Τζοβάρας έβλεπε το σπρώξιμο του Ντιόγκο πάνω στον στον Ουάρντα στο 45ο λεπτό. Ωστόσο, ο διαιτητής από την Φθιώτιδα έκρινε λανθασμένα πως ο Αιγύπτιος έκανε θέατρο και τον «κιτρίνισε».

Η τακτική του Αυστριακού τεχνικού απέδωσε και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα της πόλης μας να κρατάει χαλαρά το προβάδισμα προσπαθώντας να ρίξει το ρυθμό του αγώνα και να δημιουργήσει αξιώσεις για ένα δεύτερο γκολ.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει στο 63’ όταν μετά την εξαιρετική σέντρα του Κατράνη, πρώτα ο Ενσικουλού και στο ριμπάουντ ο Κουλούρης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντινή απόσταση σουτάροντας πάνω στον Μπάγιτς.

Με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι για την έξοδο στην Ευρώπη και επικεντρώνεται στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Ούμπιδες, Μάντσον, Μπρούνο (74’ Μπουσούλατζιτς), Ενσικουλού (84’ Μανούσος), Κουλούρης, Ουάρντα (60’ Κατράνης).

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Ντιόγκο, Κονέ, Στανόγεβιτς (69’ Νανγκίς), Ζησόπουλος, Μαρκοφσκι, Σαβαντογκό (86’ Λιάγκας), Γιακουμάκης (23’ Μελέγκ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment