PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με ελέγχους και με αυστηρά μέτρα η επιστροφή του Ατρόμητου


Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη στον Ατρόμητο, για να προγραμματιστεί η επανεκκίνηση των προπονήσεων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας των δυτικών προαστίων:

«Έπειτα και από την επίσημη ενημέρωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, οι ιθύνοντες του τεχνικού επιτελείου πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη για τον προγραμματισμό ενόψει της επιστροφής την Τρίτη 5 Μαΐου στις προπονήσεις.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος, ο προπονητής Σάββας Παντελίδης και όλα τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου.

Από τη συζήτηση προέκυψαν αποφάσεις για τη λήψη μέτρων πριν την έναρξη των προπονήσεων αλλά και κατά τη διάρκεια τους.
Σε πρώτη φάση πριν την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί μοριακός έλεγχος σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους εργαζόμενους της ΠΑΕ Ατρόμητος ενώ τη Δευτέρα θα γίνει για πέμπτη φορά απολύμανση σε όλους τους χώρου του προπονητικού κέντρου όπου κινούνται οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο όπως τα αποδυτήρια, τα γραφεία, το Spa κ.α.

Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου στο Μαζαράκη θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο που έχει θεσμοθετηθεί από την Κυβέρνηση και τη Super League όπως για παράδειγμα η ηλεκτρονική θερμομέτρηση όσων εισέρχονται στο προπονητικό κέντρο.

Για μεγαλύτερη προστασία οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται σε γκρουπ 4 ποδοσφαιριστών και όχι 6-8, με έναρξη στις 8.30 το πρωί και λήξη στις 19.00 το απόγευμα με τη συμμετοχή του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου να είναι εναλλασσόμενη.

Με την ολοκλήρωση του κάθε γκρουπ θα γίνεται απολύμανση με καθαριστικά και ατμοκαθαριστές σε όλους τους χώρους και το επόμενο γκρουπ θα προσέρχεται στο προπονητικό κέντρο 45 λεπτά αργότερα.

Επιπρόσθετα μέτρα θα ισχύουν και για το προσωπικό που θα εργάζεται στο προπονητικό κέντρο με τη χρήση μάσκας και γαντιών για την καλύτερη τήρηση της ασφάλειας.

Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν με βάση τις οδηγίες της Κυβέρνησης και μέχρι την ύπαρξη νέας ενημέρωσης.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί και νέα σύσκεψη για να τις τελευταίες λεπτομέρειες και τυχόν αναγκαίες αλλαγές στο πρόγραμμα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment