PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Με βροχές η επιστροφή


Με άστατο καιρό θα γίνει η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς.

Με άστατο καιρό θα γίνει η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς. Η τροχαία παραμένει σε επιφυλακή για την ομαλή επάνοδό τους, ενώ από από τις 4 μετά το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών στις εισόδους των εθνικών οδών.

Για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει βροχές αρχικά στα κεντρικά και νότια και σταδιακά και στα υπόλοιπα. Καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές οι οποίες αρχικά στην Πελοπόννησο και από το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά θα είναι ισχυρές. Λίγα χιόνια στα ορεινά.

Νεφώσεις με βροχές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού αύριο Δευτέρα. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη. Σποραδικές καταιγίδες στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Χιονοπτώσεις στα βόρεια και κεντρικά ορεινά και από το βράδυ και σε πεδινές περιοχές της βορειοανατολικής χώρας. Σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν και στα βορειοδυτικά θα σταματήσουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment