PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Με ήλιο και πλήθος κόσμου η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Περιστέρι (video)


Σε ένα εξαιρετικό ηλιόλουστο πρωινό Σαββάτου οι Περιστεριώτες μαθητές και γονείς τίμησαν την Εθνική μας επέτειο και παραβρέθηκαν στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017 στο Περιστέρι.

Οι δρόμοι γύρω από το κέντρο του Περιστερίου πλημμύρισαν από κόσμο που βρέθηκε στην παρέλαση κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν συνέβαινε λόγω των κακών καιρικών φαινομένων.

Η Νεολαία της πόλης μας, σύλλογοι και φορείς παρέλασαν για περίπου μία ώρα επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη καταχειροκροτούμενοι από γονείς φίλους και απλούς θεατές.

Για μια ακόμα χρονιά στην εξέδρα των επισήμων προτιμήθηκε να τοποθετηθεί η γαλανόλευκη σημαία και οι επίσημοι να παρακολουθήσουν την παρέλαση από το δρόμο.

Μαζί με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη παρακολούθησε την παρέλαση και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς, Κωνσταντίνος Χρήστου, οι οποίοι με τη λήξη της παρέλασης μίλησαν στην κάμερα του PeristeriNews.gr.

Άξια αναφοράς ήταν η μεγάλη συμμετοχή των μαθητών από τα δημοτικά, τα γυμνάσια, τα λύκεια, τους εκπολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment