PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Με έντονες αποδοκιμασίες και προσαγωγές ολοκληρώθηκε η παρέλαση


Με έντονη αστυνομική παρουσία κοντά στην εξέδρα των επισήμων και αποδοκιμασίες ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Με έντονη αστυνομική παρουσία κοντά στην εξέδρα των επισήμων και αποδοκιμασίες ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου και της στρατιωτικής ηγεσίας.

Νωρίτερα, με συνθήματα, όπως «κλέφτες» και «προδότες», υποδέχθηκαν τους επισήμους στην πλατεία Συντάγματος λίγο μετά τις 11.00 το πρωί περίπου 25 πολίτες. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, την ίδια ώρα κατέθετε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ένταση επικράτησε στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, όπου πολίτες απωθήθηκαν χωρίς λόγο από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Το κέντρο της Αθήνας παραμένει κλειστό. Ομάδες πολιτών βρίσκονται στις οδούς Βουκουρεστίου, Κολοκοτρώνη και φωνάζουν συνθήματα.

«Δεν θα λυγίσουμε» ανέφερε στη δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Σε 25 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία στην Αθήνα, ενώ προσαγωγές έγιναν επίσης πριν από τις παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στη Βέροια. Παράλληλα, συνθήματα ακούστηκαν από ομάδες πολιτών στη Νέα Σμύρνη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment