PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μετρό: Χάνονται 190.000 ευρώ από σταθμούς που δε λειτουργούν!


Τεράστιες είναι οι απώλειες από τα κατεβασμένα ρολά σε 7 σταθμούς του Μετρό οι οποίοι αν και έτοιμοι δε λειτουργούν επειδή παγώσει η υπογραφή η σχετική σύμβαση με τη Siemens, λόγω του γνωστού σκανδάλου.

Τεράστιες είναι οι απώλειες από τα κατεβασμένα ρολά σε 7 σταθμούς του Μετρό οι οποίοι αν και έτοιμοι (απομένει μόνο η σηματοδότηση) δεν λειτουργούν επειδή παγώσει η υπογραφή η σχετική σύμβαση με τη Siemens, λόγω του γνωστού σκανδάλου.

Ως εκ τούτου, οι σταθμοί Περιστέρι, Ανθούπολη, Χαϊδάρι, Ηλιούπολη, Αλιμος, Αργυρούπολη και Ελληνικό παραμένουν ανενεργοί με το Μετρό να μετρά απώλειες 160.000 επιβατών και εσόδων 190.000 ευρώ την ημέρα, σύμφωνα με υπολογισμούς του υπουργείου Υποδομών.

Και σα να μην έφθαναν τα «χαμένα» έσοδα άνω των 68 εκ. ευρώ το χρόνο, η χώρα μας σε περίπτωση που καθυστερήσει επιπλέον, θα υποχρεωθεί να επιστρέψει πάνω από 400 εκ. ευρώ κοινοτικών κονδυλίων…

Από το υπουργείο, πάντως, διαβεβαιώνουν ότι μέσα στον Ιανουάριο θα δοθεί λύση πρόβλημα και θα ξεμπλοκάρουν τα έργα για να ανοίξουν οι σταθμοί…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment