PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μετανιωμένοι οι δύο Ρομά για το φριχτό έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους


Νέες λεπτομέρειες για το φριχτό έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την απόφαση των δύο δραστών να παραδοθούν στις αστυνομικές αρχές.

Κατά την απολογία τους, οι δύο Ρομά, ηλικίας 28 και 26 ετών, εμφανίστηκαν μετανιωμένοι και ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, αλλά και απ’ όλους τους Έλληνες.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Δεκεμβρίου, οι δύο νεαροί προσπάθησαν να αρπάξουν τη χρυσή αλυσίδα μιας 73χρονης γυναίκας στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Λίγο αργότερα, μάλιστα, παρέσυραν και τραυμάτισαν θανάσιμα την ηλικιωμένη με το Ι.Χ. όχημά τους.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν συλλάβει και στο παρελθόν τους δύο δράστες για τα αδικήματα – κατά περίπτωση – της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της ληστείας και των κλοπών.

Αμφότεροι παραδόθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων το βράδυ της Παρασκευής και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

«Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και όλους τους Έλληνες» φέρεται να δήλωσαν ενώπιον των αστυνομικών, εξηγώντας παράλληλα, ότι δεν σκότωσαν επίτηδες την 73χρονη.

Περιγράφοντας εκείνες τις στιγμές, οι δύο δράστες υποστήριξαν ότι αιφνιδιάστηκαν από την αντίδραση της 73χρονης, η οποία αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να προστρέξουν σε βοήθεια ο σύζυγος και ο γιός της.

Στη θέα των συγγενών του θύματος, οι δύο Ρομά αιφνιδιάστηκαν και τρομοκρατήθηκαν, με αποτέλεσμα να επιβιβαστούν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και να τραπούν σε φυγή, χωρίς να αντιληφθούν ότι παρέσυραν την ηλικιωμένη.

Αποκάλυψαν δε, ότι είχαν στοχοποιήσει την 73χρονη από τη λαϊκή αγορά και στη συνέχεια, την ακολούθησαν με το όχημά τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment