PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μετά τον Σκουλά ο Κομίνης «έσφαξε» τον Ατρόμητο


Νέο ρεσιτάλ διαιτησίας, μετά τον Σκουλά της Ξάνθης, από τον Κομίνη αυτή την εβδομάδα με σφαγή του Ατρόμητου και πέναλτι της πλάκας για να μπορέσει η Λαμία να πάρει την νίκη με 2-1.

Ο Ατρόμητος μετά την… τρελή κούρσα του στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, η σημερινή ήταν η 3η του ήττα στα 4 τελευταία ματς.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι προηγήθηκε με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο (47′) έπειτα από το γκολ του Κουλούρη και την ασίστ του Ουάρντα, αλλά πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών στο 48΄ ήρθε η ισοφάριση με τον Τομάς σε κενή εστία έπειτα από τραγικό λάθος του Μέγερι από κεφαλιά του (οριακά εκτεθειμένου Μπαράλες).

Την πλήρη ανατροπή στο σκηνικό έφερε ο Δημούτσος στο 76′ μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ πάνω στο σώμα του Χατζηισαΐα, στη συνέχεια έπεσε πάνω στο σταθερό του πόδι και ο τραγικός Κομίνης έδωσε πέναλτι, έτσι ο Μπαράλες αν και έκανε κακή εκτέλεση και ο Μέγερι θα μπορούσε να είχε αποκρούσει έκανε το 2-1.

Το αστέρι, πάντως, έστω κι αν δεν έκανε καλή εμφάνιση θα μπορούσε να είχε φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, αν στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μελισάς δεν έδειχνε απίστευτα αντανακλαστικά στο υπέροχο σουτ του Κουλούρη που είχε κοντράρει σε αντίπαλο.

https://www.youtube.com/watch?v=JRK4DiUBDlQ

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας – Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον – Δημούτσος, Σκόνδρας, Πίτι (87′ Μπουλούλης) – Τομάς (69’ Μπερτόγλιο), Επστάιν (62’ Καραμάνος), Μπαράλες.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι – Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς – Μάντσον, Μπουσούλατζιτς – Ενσικουλού (81′ Κορτ), Μπρούνο (45′ Μούγακιτς, 59′ Κωτσόπουλος), Ουάρντα – Κουλούρης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment