PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μελάς Αγ. Ελευθέριος – Περιστέρι 56-47


Ήττα για τις γυναίκες του Περιστερίου στο πρώτο παιχνίδι πλέι οφ με τον Άγιο Ελευθέριο ο οποίος πλέον προηγείται 2-1 στις νίκες και χρειάζεται ακόμα μια για να προκριθεί στον τελικό.

Ήττα για τις γυναίκες 56-47 στο πρώτο παιχνίδι πλέι οφ με τον Άγιο Ελευθέριο ο οποίος πλέον προηγείται 2-1 στις νίκες και χρειάζεται ακόμα μια για να προκριθεί στον τελικό.

Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (12:00) στο Περιστέρι και έχει χαρακτήρα επιβίωσης για την ομάδα μας.

Τα δεκάλεπτα: 10-5, 16-18, 18-12, 12-12

Οι διαιτητές: Κουνελες , Αποστολίδης

ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (Μάλαμα): Γκόγκου 5,Τσιφτελή 18, Αθανασίου 6 (1), Φλίγκου 2, Σταυράτη 9 (3), Μιχοπούλου 2, Λεκαράκου, Μακρυνίκα 14, Θεοδωρακοπούλου.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπαδέλος): Σκεπετάρη, Μπενέκη 3, Σερέτη 5 (1), Γκούμα 11 (3), Ψωμά 1, Μουστάκα 1, Σιούκα 14, Χρονοπούλου 7, Χιώτη 1, Χαραλαμπάκη 4.

Ο Αντώνης Παπαδέλος στη θέση του Γιώργου Κολτσίδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του την 30/3/2011 συζήτησε διεξοδικά την υποβληθείσα παραίτηση του προπονητή της γυναικείας ομάδας κ. Γιώργου Κολτσίδα και αποφάσισε τελικά να την κάνει δεκτή.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Κολτσίδα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην γυναικεία ομάδα και την προσήλωσή του στον σύλλογο γενικότερα και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Επίσης το Δ.Σ. ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας στον κ. Αντώνη Παπαδέλο, μέχρι πρότινος συνεργάτη του Γιώργου Κολτσίδα.

Το ντεμπούτο του Αντώνη Παπαδέλου έγινε στο Αιγάλεω με αντίπαλο τον Άγιο Ελευθέριο στο πρώτο παιχνίδι πλέι οφ της Α’ ΕΣΚΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment