PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μεγάλη επιτυχία στην εθελοντική αιμοληψία της Μ.Κ.Ο. ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.


Σε συνεργασία με την τοπική εφορία προσκόπων Περιστερίου και την λέσχη 4 Χ 4 Περιστερίου.

Η Μ.Κ.Ο. «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. », σε συνεργασία με την ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και την ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, πραγματοποίησε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 Εθελοντική Αιμοληψία στα γραφεία της ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. στην οδό Ρούσβελτ 17 στο Περιστέρι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους εσάς, που ανταποκριθήκατε και στηρίξατε την Αιμοληψία , ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους αυτούς που δέχθηκαν το Δώρο ζωής από εσάς, γιατί η δική σας προσπάθεια και προσφορά είναι στάση ζωής στον Εθελοντισμό και στην προσφορά ζωής.

Η συμμετοχή στην Αιμοληψία ήταν ιδιαίτερα αυξημένη παρά την προσπάθεια κάποιων να πληγώσουν την αιμοληψία καταστρέφοντας το πανό της Εθελοντικής Αιμοληψίας της ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. το οποίο είχε αναρτηθεί στην πλατεία Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης με πολυμελή αντιπροσωπεία στήριξε την Εθελοντική μας Αιμοληψία, επισκέφθηκε και συνεχάρη την προσπάθεια μας και δήλωσε και ο ίδιος προβληματισμένος για την καταστροφή ενός πανό με καθαρά κοινωνικό και εθελοντικό μήνυμα στην πόλη του Περιστερίου.

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευαισθησία του αλλά και για την στήριξή του καθώς ανέλαβε να αντικαταστήσει το κατεστραμμένο πανό για την επόμενη εθελοντική αιμοληψία.

Την Αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαίρη Τσιώτα, Παναγιώτης Λύκος και ο ειδικός σύμβουλος Στυλιανός Κανέλλος.

Επίσης ευχαριστούμε το ΣΤΑΘΜΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Γ’ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ι.Κ.Α. ΑΘΗΝΩΝ, για την άψογη συνεργασία αλλά και την ευαισθησία που επέδειξαν στους Εθελοντές Αιμοδότες .

Η Τράπεζα Αίματος , λειτουργεί από το 2001, αμέσως μετά την Ίδρυση της ΚΙ.ΠΟ.ΔΑ. και από τότε πραγματοποιεί δυο Εθελοντικές Αιμοληψίες, ετησίως, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαργαρώνης ο υπεύθυνος του τμήματος Εθελοντικής Αιμοληψίας κ. Χρήστος Κουτσουρούμπας και ο Πρόεδρος της Λέσχης 4χ4 κ. Αθανάσιος Λασκούδης, ευχαριστούν θερμά όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες για την συμμετοχή τους. Ευχαριστούν ιδιαιτέρως όλους αυτούς που ευαισθητοποιήθηκαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τους καλωσορίζουμε σε αυτή την εθελοντική προσφορά που χαρίζει ζωή στους συνανθρώπους μας.

Καλούμε για ακόμη μια φορά όλες και όλους , που ενδιαφέρονται να γίνουν Εθελοντές Αιμοδότες, να επικοινωνήσουν μαζί μας για να ενημερωθούν.

Αφιερώνοντας 10 λεπτά από τον χρόνο τους, σώζουν μια ζωή και ταυτόχρονα ελέγχουν την φυσική τους κατάσταση .

Η Διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Διεξάγεται από εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία από τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ΄Νοσοκομείου Ι.Κ.Α. Αθηνών, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει στη χώρα μας στον τομέα της Αιμοδοσίας.

Η όλη διαδικασία , δήλωση των στοιχείων , καταγραφή ιστορικού , επιτόπιος έλεγχος και η αιμοληψία διεξάγονται από εξειδικευμένο γιατρό.

¨Όλοι οι Αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος της Μ.Κ.Ο. ¨ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.¨ αποκτούν την ειδική κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και μαθαίνουν αμέσως την ομάδα Αίματός τους και εντάσσονται στην Εθελοντική Ομάδα Αιμοδοτών της Μ.Κ.Ο.

Για πληροφορίες από 19.30 έως 21.30 εκτός Σαββατοκύριακου , στο 210-57.86.870 και στην ηλεκτρονική μας σελίδα στο δια-δίκτυο στο www.kipoda.gr ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση kipoda@kipoda.gr

Γίνε και εσύ Αιμοδότης Τώρα

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment