PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μεγάλη γκάφα στην ανάδειξη της Μις Υφήλιος 2015


Με μια μεγάλη γκάφα ολοκλήρωθηκαν τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος 2015, αφού από λάθος του παρουσιαστή Στίβ Χάρβεϊ, το στέμμα αρχικά δόθηκε σε λάθος φιναλίστ!

Ο Χάρβεϊ διάβασε λάθος το χαρτί που έγραφε το όνομα της νικήτριας και ανακοίνωσε εσφαλμένα ότι Μις Υφήλιος αναδείχθηκε η Μις Κολομβία Αντριάνα Γκουτιέρες.

Απαστράπτουσα και ευτυχισμένη η Γκουτιέρες φόρεσε το στέμμα, άρχισε να χαιρετά και να στέλνει τα φιλιά της στον κόσμο που την καταχειροκροτούσε.

Τότε ο παρουσιαστής ξαναπήρε τον λόγο για να πει: «Οκ, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. Δεύτερη είναι η Κολομβία. Η Μις Υφήλιος 2015 είναι η Μις Φιλιππίνες».

Η θριαμβευτική μουσική που χαιρέτισε τη νικήτρια ήχησε μια δεύτερη φορά, ενώ η Μις Κολομβία άφωνη εγκατέλειπε τη σκηνή. Η Μις Φιλιππίνες Πία Αλόντζο Βούρτσμπαχ έδειχνε κατάπληκτη. Τελικά το στέμμα της Μις Υφήλιος άλλαξε χέρια και ο Χάρβει ζήτησε ξανά και ξανά συγγνώμη.

Τα καλλιστεία, τα οποία μεταδίδονταν απευθείας σε όλο τον πλανήτη, παρακολουθούσαν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής θεσμός στη Λατινική Αμερική και σε μεγάλο μέρος της Ασίας.

Η Μις Φιλιππίνες.
Η Μις Φιλιππίνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment