PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μαρία Μαγδαλινή η Lady Gaga (v)


Δεν λέει να σταματήσει να προκαλεί, η Lady Gaga που ετοιμάζει το νέο της video clip και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα μεταμορφωθεί σε Μαρία Μαγδαληνή.

Δεν λέει να σταματήσει να προκαλεί, η Lady Gaga που ετοιμάζει το νέο της video clip και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα μεταμορφωθεί σε Μαρία Μαγδαληνή.

Εμπνευσμένο, λοιπόν, από τη θρησκεία θα είναι το νέο video clip της Lady Gaga για το τραγούδι «Judas», που βρίσκεται στο δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ.

Στο εν λόγω video clip, το οποίο θα κυκλοφορήσει πιθανότατα στα τέλη Απριλίου, η τραγουδίστρια θα ενσαρκώσει τη Μαρία Μαγδαληνή και τα παρατράγουδα, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν ήδη αρχίσει!

Οι καθολικές οργανώσεις θα συνασπιστούν για να μην αφήσουν το clip να κυκλοφορήσει στις τηλεοράσεις, όμως η δισκογραφική εταιρία της εκκεντρικής τραγουδίστριας δεν φαίνεται διατεθειμένη να το επιτρέψει να συμβεί.

Να υπενθυμίσουμε πως το νέο single της Lady Gaga, με τον τίτλο “Judas”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου, όπως η ίδια η τραγουδίστρια άφησε να εννοηθεί σε video της.

Η Lady Gaga «ανέβασε» στο λογαριασμό που διατηρεί σε γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ένα video με τίτλο “Gagavision No 41”, στο τέλος του οποίου υπάρχει το μήνυμα “Judas April 19th”.

Στο video αυτό, υπάρχουν σκηνές από τα παρασκήνια του προγράμματος της Lady Gaga για την προώθηση των τραγουδιών της, ενώ η φωνή τηςLady Gaga ακούγεται σαν να αφηγείται στο video, και υπάρχουν και σκηνές που μοιάζουν με πρόβες για videoclip.

Όσο για την ίδια τη Gaga, εκείνη δεν φαίνεται να παίρνει θέση στο θέμα της διαμάχης με τις καθολικές οργανώσεις.

Το μόνο που λέει στο βίντεο όμως είναι: «για το δικό μου show κάνουν ουρά 3.000 άνθρωποι, ενώ για εσάς… κανείς».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment