PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μανικιούρ-πεντικιούρ


Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι γνωστό ότι προσέχει ιδιαίτερη την εξωτερική της εμφάνιση και αυτό είναι γνωστό στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι γνωστό ότι προσέχει ιδιαίτερα την εξωτερική της εμφάνιση και αυτό είναι γνωστό στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Η σύζυγος του Θόδωρου Αγγελόπουλου κάνει γυμναστική καθημερινά όλο τον χρόνο ενώ ακολουθεί συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα αφού προσέχει την σιλουέτα της.

Αυτό όμως που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι πως η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι φανατική της σωματικής υγιεινής ακόμα και την ώρα που κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ.

Πληροφορίες θέλουν πως η μανικιουρίστα της πριν αναλάβει εργασία, απολυμαίνει τα χέρια της και φορώντας τα χειρουργικά της γάντια αναλαμβάνει την περιποίηση των άκρων της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Μάλιστα, στους κοσμικούς κύκλους ακούγεται πως η μανικιουρίστα απαγορεύεται καθ’ όλη την διάρκεια της περιποίησης να της απευθύνει τον λόγο ενώ μετά το τέλος αποχωρεί από την οικία στην Φιλοθέη λαμβάνοντας έναν φάκελο με 1.500€ για τις υπηρεσίες της.

Πηγή: gossip-tv

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment