PeristeriNews.gr
Συνταγές

Μακαρονάδα Μεγάλης Παρασκευής


Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα, με άρωμα και γεύση αλλά χωρίς λάδι.

Χρειαζόμαστε:

400 γρ. σπαγγέτι
1 κρεμμύδι
1 σάλτσα ντομάτας
α) μυρωδικά της Μεσογείου (ρίγανη, βασιλικό) ή
β) μυρωδικά Ανατολής (κανελογαρύφαλλα, μοσχοκάρυδο)
αλάτι και πιπέρι κατά βούληση

Εκτέλεση:

– Βάζουμε σε κατσαρόλα 4 δάχτυλα νερό να βράσουν.
– Ρίχνουμε ένα φλυτζάνι τη σάλτσα ντομάτας, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα μυρωδικά της αρεσκείας μας (είτε το μίγμα (α) είτε το (β) ) και ύστερα τα ζυμαρικά.
– Βράζω όσο λέει η συσκευασία των ζυμαρικών και σερβίρω.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment