PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μαζικότατο το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Περιστέρι


Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Περιστερίου για να χωρέσει τους δεκάδες μαθητές και τους υπόλοιπους επισκέπτες του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ το περασμένο Σάββατο με σύνθημα: «Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου. Με δυνατό ΚΚΕ κάνε τη διαφορά».

Ομιλητής ήταν ο Νίκος Αμπατιέλος, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Παρά την έκτακτη αλλαγή του χώρου διεξαγωγής του Φεστιβάλ και την τροποποίηση του προγράμματος λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ο χώρος γέμισε ασφυκτικά, με μαζική συμμετοχή μαθητών και νεολαίας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ένα μικρό καλλιτεχνικό δρώμενο με ποιήματα του Μ. Μπρέχτ, του Γ. Ρίτσου και του Τ. Λειβαδίτη από μαθήτριες του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου.

Το Φεστιβάλ έκλεισε με την παράσταση: «Καθαρή Εξόδιος» του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη – «Τσολιάς εντ δε Τσόλια Μπάντ», που προσέφερε άφθονο γέλιο σατιρίζοντας την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο.

Στον χώρο λειτουργούσε έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να βρουν, ανάμεσα σε άλλα και τους τόμους του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (1918-1949).

Έντονη ήταν η παρουσία των μικρών φίλων της ΚΝΕ παρόλο που ο καιρός δεν βοήθησε ώστε το «Κόκκινο Αερόστατο» να έχει την δική του ξεχωριστή «γωνιά», όπως είχε σχεδιαστεί.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment