PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μαγικό χαλί διώχνει την άμμο της παραλίας


Αν θεωρείτε επίπονο και κουραστικό το να καθαρίζετε την άμμο που έχει κολλήσει στα πράγματα σας ύστερα από μια επίσκεψη στην παραλία, αυτή η νέα εφεύρεση είναι για εσάς.

Πηγαίνετε στην παραλία και ανησυχείτε για το πώς θα κάτσετε στην πετσέτα σας ή στην ψάθα σας και δεν θα σας ενοχλεί η άμμος, η οποία από το αεράκι σηκώνεται και γεμίζει τα πάντα στο πέρασμά της;

Βρέθηκε λύση και γι αυτό!!! Πρόκειται για το μαγικό χαλί, το οποίο είναι φτιαγμένο από πολυουρεθάνη, ενώ έχει φίλτρα από την κάτω πλευρά έτσι ώστε όταν κάποιος το τοποθετήσει στην άμμο, κατευθείαν να διώχνει όλους τους κόκκους από εκείνο το σημείο.

Από εδώ και στο εξής μόνο με 40 Βρετανικές λίρες, (περίπου 45 ευρώ), μπορείτε να το αποκτήσετε και να σας κάνει την ζωή στην παραλία ευκολότερη. Το υλικό αυτό το οποίο διατίθεται σε πορτοκαλί ή μπλε, εξαλείφει επίσης την βρωμιά, τη σκόνη και το νερό, εξασφαλίζοντας πάντα καθαρή επιφάνεια.

Αρχικά είχε κατασκευαστεί για τις ανάγκες του στρατού και συγκεκριμένα στις περιπτώσεις που απογειώνονταν ή προσγειώνονταν τα ελικόπτερα, καθώς σηκώνονταν σκόνη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment