PeristeriNews.gr
Εκλογές 2019 Περιφερειακές

Μαίρη Αγγελοπούλου-Βασιλάκου: Γνωριζόμαστε καλά…


Άρθρο της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας με τον Γιώργο Πατούλη, Μαίρης Αγγελοπούλου-Βασιλάκου.

Αναλυτικά το άρθρο:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ζούμε στην Περιφέρεια Αττικής.

Έναν τόπο που κουβαλά τις μνήμες αιώνων και αντανακλά ολόκληρη της ιστορία της Πατρίδας μας, τα προβλήματά της, αλλά και τις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας.

Εδώ στο μέρος που ευδοκίμησε το μέτρο και η λογική, καλούμαστε σήμερα να φέρουμε την αισιοδοξία ξανά στην καθημερινότητά μας. Με αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές  μας.

Η σημερινή κατάσταση  είναι αποκαρδιωτική, με προβλήματα που χρονίζουν και πολιτικές χωρίς αποτέλεσμα.  Η ανασφάλεια για το αύριο κυριεύει κάθε οικογένεια.

Η αισιοδοξία σώζει. Και εγώ είμαι αισιόδοξο άτομο, άλλο που γκρινιάζω. Στην ουσία, όμως, ξορκίζω το κακό.  Πού θα πάει, θα έρθουν καλύτερες μέρες. Προσπαθώ να μεταφέρω την αισιοδοξία μου ……. πέφτω, όμως, πάνω σε τοίχο. Από παντού μηνύματα απελπισίας.

Άνθρωποι της ηλικίας 50-55 χρόνων μένουν χωρίς δουλειά.  Ξέρεις τι θα πει πάνω στην «πρώτη» κούραση να σε πετάνε στον δρόμο;  Να έχεις υποχρεώσεις, παιδιά να σπουδάζουν ή και παιδιά άνεργα, που αναγκάζονται να φύγουν από την πατρίδα τους για καλύτερη επιβίωση;  Μόνο φόροι, φόροι, ακρίβεια και αδιαφορία.

Αυτοί που μας κυβερνούν ούτε λέξη για το μέλλον! Αγριεύει ο κόσμος.! Εγκλήματα, διαρρήξεις, κλοπές. Κλέβουν ακόμη και το πετρέλαιο θέρμανσης! Διότι όπου υπάρχει φτώχεια , επικρατεί εγκληματικότητα.

Οι Έλληνες σήμερα νιώθουν οι πιο ανασφαλείς πολίτες της Ευρώπης.  Φοβούνται ακόμη και μέσα στα σπίτια τους.  Και η κυβέρνηση τί κάνει;  Προφανώς περιμένει να επέμβουν οι «θεσμοί» να επιληφθούν τέτοιων θεμάτων.

Αν κάτι έχει λείψει σήμερα από την ζωή των Ελλήνων είναι το γέλιο, το χιούμορ, το χαμόγελο έστω.  Δεν ήταν έτσι οι άνθρωποι.  Τα ανέκδοτα έδιναν και έπαιρναν.  Δεν τους θυμάμαι ποτέ συνοφρυωμένους και βαρύθυμους.

Σήμερα περπατάς στον δρόμο και χιλιάδες άνθρωποι είναι έτοιμοι να σε χαστουκίσουν.  Με ένα πρόσωπο γεμάτο κατάθλιψη, με τα νεύρα τους τεντωμένα, έτοιμοι για καβγά.  Πώς άλλαξε αλήθεια έτσι ο κόσμος; Πώς στέγνωσε το γέλιο μας, η διάθεσή μας;  Η καθημερινότητα είναι ίδια για όλους μας.  Τα προβλήματα καταπιέζουν κάθε ελληνική οικογένεια.

Η παρακμή, η μιζέρια και η διαφθορά που μαστίζουν την κοινωνία είναι αποτέλεσμα της αναλγησίας και της αλαζονείας εκείνων που διαχειρίστηκαν τις τύχες μας τα τελευταία χρόνια.  Εκείνοι μας στέρησαν την ελπίδα και το δικαίωμα να οραματιζόμαστε.

Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη ανατροπή.  Είναι πολύ κρίσιμη τούτη η εκλογική αναμέτρηση.  Στις 26 Μαΐου είναι στο χέρι μας να βγούμε όλοι κερδισμένοι από αυτήν.  Μπορούμε να ζήσουμε σε καλύτερη Ελλάδα. Αξίζουμε μία καλύτερη Ελλάδα, μια καλύτερη Αττική.

Σε λίγες ημέρες θα κληθείτε να εκλέξετε τους ανθρώπους που θα στηρίξουν το αναπτυξιακό όραμα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή.

Θα κληθείτε να εκλέξετε τον Έμπειρο και άριστο Δήμαρχο/Υποψήφιο Περιφερειάρχη για μία «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» για την Αττική, τον Γεώργιο Πατούλη.  Έχει το σχέδιο για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή στην Αττική.  Για να μην νιώσει ποτέ ξανά κανένας κάτοικος της Αττικής ανασφάλεια.  Και να μην ξαναζήσουμε τραγωδίες, όπως στη Μάνδρα και το Μάτι.

Προσωπικά σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη μου, με όραμα και κοινωνική ευαισθησία και με τη βαθιά πίστη ότι έχουμε απεριόριστες δυνατότητες.

Αρκεί να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις του Έλληνα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στις νέες και τους νέους μας την Πατρίδα που τους αξίζει και να τους στηρίξουμε να πραγματοποιήσουν τα οράματά τους.

Μαίρη Αγγελοπούλου-Βασιλάκου

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας

με τον Γιώργο Πατούλη

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Πατούλης: Ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική

Peristeri News

Μήνυμα για «Νέα Αρχή» στην Αττική στέλνει ο Γ. Πατούλης

Peristeri News

Σαρωτική νίκη του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!

Peristeri News

Leave a Comment