PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε ο Γ. Κουμουτσάκος


Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε στην Εισαγγελία ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε χθες στο Σύνταγμα.

Ο κ. Κουμουτσάκος παρέμεινε για λίγη στο γραφείο του εισαγγελέα και προσκόμισε και φωτογραφίες των προσώπων που του επιτέθηκαν. Στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, αλλά λίγο αργότερα σε γραπτή του δήλωση γνωστοποίησε ότι επισκέφθηκα τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και του ζήτησε «τον εντοπισμό και την άμεση σύλληψη των, γνωστών άλλωστε στο πανελλήνιο, δραστών της χθεσινής άνανδρης φασιστικής επίθεσης, καθώς και των εμπνευστών και παρακινητών της. Των πολιτικών – πνευματικών τους γονέων».

«Η Χρυσή Αυγή και εκείνοι που την εκπροσωπούν εκφράζουν τον σκοταδισμό, τη βία, τον τραμπουκισμό. Γρονθοκοπούν την ελευθερία για να σκοτώσουν την Δημοκρατία», συμπλήρωσε για να τονίσει: «Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε όλοι εμείς, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και τα δημοκρατικά κόμματα που τους εκπροσωπούν».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. σημείωσε ότι η κυβέρνηση πρέπει έμπρακτα να προστατεύει τα δικαιώματα και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και των εκπροσώπων τους και πως τώρα «καλείται να το αποδείξει με πράξεις και όχι με ωραία λόγια. Η άμεση σύλληψη των δραστών είναι ζήτημα τιμής για τη Δημοκρατία».

Σημειώνεται ότι για το θέμα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει διατάξει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment