PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μήνυμα των απλήρωτων εργαζομένων του Alter (v)


Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter απευθυνόμαστε στους συναδέλφους μας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους που πλήττονται από τη βάρβαρη επίθεση της εργοδοσίας.

Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter απευθυνόμαστε στους συναδέλφους μας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους που πλήττονται από τη βάρβαρη επίθεση της εργοδοσίας.

Έχουν ήδη συμπληρωθεί 48 ώρες που μας έθεσε εκβιαστικά,και υπό την απειλή να καταθέσει αίτηση πτώχευσης, ο μεγαλομέτοχος του Alter κ. Γιώργος Κουρής προκειμένου να δεχτούμε να γυρίσουμε στην εργασία μας χωρίς την καταβολή ούτε ενός ευρώ από τα δεδουλευμένα 10 και πλέον μηνών και χωρίς να έχει πληρώσει, όπως έχει υποχρέωση, το Δώρο των Χριστουγέννων.

Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter απαντάμε:

* Δεν θα υποκύψουμε στο νέο εκβιασμό γιατί ποτέ δεν είχαμε εμείς τη διαχείριση της εταιρίας, ούτε συμμετείχαμε ενεργά στη διοίκηση και βεβαίως ποτέ δεν ζητήθηκε η άποψή μας για το παραγόμενο προϊόν ή τη διαχείρισή της.

* Δεν θα δεχθούμε καμία διαπραγμάτευση με το μεγαλομέτοχο Γ. Α. Κουρή χωρίς την παρουσία των τριών σωματείων, της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ καθώς και των εργασιακών εκπροσώπων των εργαζομένων και την παρουσία και συμμετοχή στη διαπραγμάτευση των νομικών μας συμβούλων.

* Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μας μέχρι στιγμής και οι καθημερινές μας ανακοινώσεις έχουν τρομάξει όσο τίποτα άλλο τους εργοδότες, τους καναλάρχες αλλά και όλους τους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Παραμένουν <<άγνωστοι>>οι λόγοι για τους οποίους έχει σταματήσει να εκπέμπει ο πομπός του Υμηττού, με αποτέλεσμα η μισή Αττική να μην μπόρεί να δει <> αναλογικά και είναι απορίας άξιον γιατί οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν έχουν κάνει κάτι για την αποκατάσταση του. Και φυσικά δεν ξεχνάμε την απαράδεκτη ενέργεια της Digea να σαμποτάρει το σήμα του «ALTER» στην ψηφιακή εκπομπή.

* Δεν πρόκειται να συναντηθούμε με το μεγαλομέτοχο κ. Γ. Α. Κουρή όπως μας ζήτησε εφόσον δεν καταβάλει το Δώρο των Χριστουγέννων όπως έχει υποχρέωση από τον νόμο, όπως άλλωστε προβλέπεται και για τη μη καταβολή έως σήμερα των δεδουλευμένων.

* Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως στον μεγαλομέτοχο αλλά και στον υποψήφιο επενδυτή τον οποίο μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε, ότι συνεχίζουμε τον έντιμο αγώνα που ξεκινήσαμε, ενωμένοι σαν γροθιά και έχοντας την πλήρη συμπαράσταση τόσο των συναδέλφων μας στα ΜΜΕ όσο και χιλιάδων πολιτών, οι οποίοι όλες αυτές τις ημέρες το απέδειξαν έμπρακτα στηρίζοντας εμάς και τις οικογένειές μας τις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

Η Επιτροπή Αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων του Alter.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment