PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Μήνυμα του Νίκου Ζενέτου Δημάρχου Ιλίου


Για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου

Φίλες και φίλοι,

Πορευόμαστε τέσσερα χρόνια μαζί, με όραμα μια καλύτερη πόλη, σύγχρονη και νοικοκυρεμένη, καθαρή και λειτουργική, μια πόλη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Γνωριζόμαστε πλέον πολύ καλά μέσα από το καθημερινό μας έργο και τις πρωτοβουλίες μας.

Για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τα προγράμματα της κοινωνικής υπηρεσίας, τη νεολαία, τη γυναίκα, την τρίτη ηλικία, τους ανέργους, τους γονείς αλλά και για το σχεδιασμό μας και τις διεκδικήσεις μας. Δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουμε να εργαζόμαστε για όλα αυτά, να χτίζουμε μια σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και τους πολίτες, μια σχέση αγάπης για την πόλη μας πέρα και πάνω από κομματικές εξαρτήσεις.

Αποδεικνύουμε στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια ότι το δικό μας κόμμα είναι το Ίλιον της καρδιάς μας. Δίνουμε μάχες για όλα όσα η πόλη δικαιούται, με διεκδικητική φωνή, αξιώνουμε ίση μεταχείριση από την κεντρική εξουσία, απαιτούμε να μη βλέπουν οι εκάστοτε κυβερνώντες ταξικά τη Δυτική Αθήνα.

Κανένα μνημόνιο και κανένα ΔΝΤ δεν πρόκειται να υποστείλει τη σημαία του αγώνα και να κάνει περικοπές στην πίστη μας για το Ίλιον της ανάπτυξης και της δημιουργίας.

Είμαστε αποφασισμένοι να πορευτούμε δυναμικά και τη νέα τετραετία, για να περιοριστούν στο λιγότερο δυνατόν οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης και να μην ανατραπεί ο δημοτικός σχεδιασμός.

Έχουμε έτοιμο το πρόγραμμά μας, ένα πρόγραμμα συνέχειας και συνέπειας με διασφαλισμένους πόρους για νέους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ενίσχυση των πολιτιστικών – αθλητικών και κοινωνικών υποδομών αλλά και συνέχιση των αναπλάσεων που έχει ανάγκη η πόλη. Με χρηστή και νοικοκυρεμένη διαχείριση στις 30/06/2010 ο Δήμος και τα Νομικά του Πρόσωπα είχαν αποθεματικό 13.323.000 ευρώ (χρήματα κατατεθειμένα σε τράπεζες), με παράλληλη εξόφληση όλων των υποχρεώσεών τους.

Την ίδια ώρα, σ’ ολόκληρη την πόλη πραγματοποιούνται έργα ύψους € 57.000.000 από ίδιους πόρους, το ΕΣΠΑ, το Υπουργείο Υποδομών, τη Νομαρχία Αθηνών κλπ, χάρη στις συστηματικές προσπάθειες που καταβάλλει η Διοίκηση για την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων.

Μ’ αυτές τις αρχές θα διοικήσουμε και την περίοδο 2011-2014 χωρίς πειραματισμούς, με δοκιμασμένες λύσεις, με διαφάνεια και εντιμότητα. Σας καλώ να μας στηρίξετε και πάλι στις εκλογές του Νοεμβρίου, για να είναι το Ίλιον ο μοναδικός νικητής των εκλογών. Όποιες κι αν είναι οι κομματικές σας απόψεις, οι ενστάσεις και οι προβληματισμοί σας, το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ δίνει διέξοδο στις επιλογές σας.

Στελέχη απ’ όλο το πολιτικό φάσμα, ανένταχτοι πολίτες, συνδημότες μας που πρωτοστατούν στο μαζικό κίνημα είναι στρατευμένοι σ’ αυτό το προσκλητήριο μάχης και δημιουργίας.

Το Ίλιον μας ενώνει, μας εμπνέει και μας κινητοποιεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment