PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μήνυμα Μητσοτάκη για τα φαινόμενα χαλάρωσης


Την ανάγκη τήρησης των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, ατομικής υγιεινής και προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού επισημαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τους πολίτες σε υπεύθυνη συμπεριφορά.

Μέσα στο Σαββατοκύριο παρατηρήθηκε συνωστισμός σε μαζικές συγκεντρώσεις όπως πανηγύρια και εορταστικές εκδηλώσεις. Χαρακτηριστικές ήταν επίσης οι εικόνες που μεταδόθηκαν από την Αλίαρτο Βοιωτίας, και μάλιστα παρουσία εκπροσώπων του ελληνικού κοινοβουλίου, όπου τα περιοριστικά μέτρα δεν τηρήθηκαν με τους ειδικούς  να αφήνουν ανοικτό το ενδεχέμενο ακόμη και απαγόρευσης ανάλογων εκδηλώσεων μέσα στο καλοκαίρι.


«Μετά από σχεδόν τρεις μήνες πειθαρχίας, παντού στον κόσμο βλέπουμε φαινόμενα χαλάρωσης στα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. Όμως, έχουμε μία υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες μας, κυρίως στους ηλικιωμένους, τους χρόνια πάσχοντες, να είμαστε υπεύθυνοι στις συμπεριφορές μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τα ζητήματα χαλάρωσης των μέτρων απασχολούν πολύ την κυβέρνηση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε χθες, Δευτέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ενώ έντονη ανησυχία έχει δημιουργηθεί στις υγειονομικές Αρχές της χώρας, μετά τη σημαντική αύξηση των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, στον απόηχο του ανοίγματος των συνόρων και της τουριστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment