PeristeriNews.gr
Εκλογές 2019 Περιφερειακές

Μήνυμα για «Νέα Αρχή» στην Αττική στέλνει ο Γ. Πατούλης


Δήλωση ενόψει του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών εκλογών έκανε στο PeristeriNews.gr, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης επισημαίνει, αρχικά, ότι «την προηγούμενη Κυριακή, κάναμε Μαζί, το πρώτο σημαντικό βήμα, για να γίνει μια Νέα Αρχή στην Αττική. Πήραμε ένα σημαντικό προβάδισμα, που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε το μέλλον, με αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση. Στις 26 Μαΐου πετύχαμε μια μεγάλη νίκη».

Ωστόσο, τονίζει κατηγορηματικά ότι «δεν μας αρκεί η νίκη αυτή. Στις 2 Ιουνίου, χρειαζόμαστε ξανά την ψήφο όλων των πολιτών. Αυτών που μας ψήφισαν στον πρώτο γύρο, αλλά κι αυτών που δεν μας ψήφισαν, ώστε να μπορούμε πλέον να βάλουμε τέλος σε μια πενταετία απραξίας, παρακμής κι αλαζονείας».

Συνεχίζοντας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης σημειώνει: «Οι πολίτες της Αττικής περιμένουν λύσεις, γι’ αυτό μας εμπιστεύθηκαν. Μας έδωσαν υψηλό ποσοστό για να έχουμε τη δύναμη να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας.

»Να δώσουμε με πράξεις, κι όχι με λόγια, λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, σε ζητήματα όπως: η διαχείριση των απορριμμάτων, η πολιτική προστασία, η ασφάλεια, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, η τοπική ανάπτυξη και η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής κι αλληλεγγύης, η προστασία του περιβάλλοντος.

»Αλλά και για να “γκρεμίσουμε” τις διαχωριστικές γραμμές που επιχειρούν ακόμη και σήμερα να ορθώσουν ανάμεσα μας οι πολιτικοί εκφραστές του λαϊκισμού και της υποκρισίας. Το μήνυμα των πολιτών της Αττικής είναι ξεκάθαρο, απαιτούν αποτελεσματικότητα . Ζητούν ενότητα, όλων των πολιτών της Αττικής, πάνω απο κόμματα και παρατάξεις».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Πατούλης ζητεί τη στήριξη των κατοίκων της Αττικής, ώστε να αποκτήσει ξανά η μεγαλύτερη Περιφέρεια της Ελλάδας ελπίδα.

«Ζητώ τη στήριξή σας. Για να δώσουμε ξανά, Ελπίδα στην Αττική.

Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να δουλέψω για όλους εσάς.

Έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω έργο.

Στις 2 Ιουνίου , έχουμε την ευκαιρία να πάμε την Αττική Μπροστά.

Να κάνουμε περήφανους ξανά, τους πολίτες της Αττικής».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Πατούλης: Ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική

Peristeri News

Σαρωτική νίκη του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!

Peristeri News

Κ. Γεννάδης: Το Περιστέρι είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment