PeristeriNews.gr
Editorial

Μήνυμα αυστηρά για υποψήφιους των Εκλογών


Συνήθως στις εκλογές οι υποψήφιοι έδιναν υποσχέσεις και έταζαν λαγούς με πετραχήλια, κάτι που όπως φαίνεται πλέον έχει αλλάξει με τους συμμετέχοντες στα κοινά να επιδίδονται σε αμέτρητες παρουσίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις βγάζοντας δεκάδες φωτογραφίες με στόχο τα «like» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα ανέκδοτα για τους υποψήφιους στις δημοτικές εκλογές έχουν αρχίσει να λέγονται σε συζητήσεις στα καφέ της πόλης ενώ οι υποψήφιοι έχουν ξεκινήσει να μοιράζουν τις προεκλογικές του κάρτες ζητώντας την ψήφο των δημοτών.

Είναι γεγονός ότι στις 26 Μαΐου 2019 έρχονται Αυτοδιοικητικές και Πριφερειακές εκλογές αλλά αυτό που λείπει μέχρι στιγμής είναι η εμφανής παρουσίαση από τους υποψηφίους του προγραμματισμού που έχουν για το μετεκλογικό διάστημα.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι υποψήφιοι είναι ότι δεν θα συμμετάσχουν σε καλλιστεία αλλά σε εκλογές κάτι που σημαίνει πως θα ζητήσουν την ψήφο των πολιτών για την ανάδειξή τους στους επόμενους ρυθμιστές του τοπικού γίγνεσθαι και των ενεργειών που θα γίνουν ώστε να καλυτερεύσουν τη ζωή αυτών που τους ψήφισαν.

Πάντα οι Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια ευκαιρία ανάδειξης σοβαρών προσώπων μιας πόλης και διαφέρουν πολύ από τις Εθνικές εκλογές αφού δεν υπάρχει η υποψία του ρουσφετιού μιας και οι Δήμοι δεν έχουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσληψης εργαζόμενων.

Το τρίπτυχο σοβαρότητα, πλάνο και άμεση επικοινωνία είναι αναγκαίο και πρέπει να διατηρηθεί από όλους τους υποψήφιους και ειδικά από τους νέους και άπειρους ώστε να έχουν ελπίδα στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment