PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μήνυμα αισιοδοξίας με επίθεση στη ΝΔ


“Πάμε την Ελλάδα μπροστά, αποτρέψαμε την χρεοκοπία της χώρας”.

“Το δίλλημα των εκλογών του Νοεμβρίου είναι αν θα πάμε την χώρα μπροστά ή πίσω, αν θα στηρίξουμε υποψήφιους που πιστεύουν στον “Καλλικράτη” ή αυτούς που πιστεύουν μόνο την καρέκλα τους”, υπογράμμισε σε ομιλία του στην Κέρκυρα, ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι γνωρίζει πως υποφέρουν πολλοί, όπως και την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση, τονίζοντας, από την άλλη, ότι “προτιμώ την κριτική αυτή από το να αφήναμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει. Οι δυσκολίες δεν είναι τίποτα μπροστά στις συνέπειες μιας χρεοκοπίας, ειδικότερα για τους ασθενέστερους και την μεσαία τάξη”.

“Δεν θ’ αφήσω την Ελλάδα να λυγίσει, είναι πατριωτικό μου καθήκον” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση ενάντια στην αντιπολίτευση λέγοντας πως πολλοί από τα δεξιά η αριστερά μιλούν ενάντια στο Μνημόνιο και έκανε λόγο για «τουφεκιές στον αέρα και μάλιστα χωρίς σκάγια», αντιπροτείνοντας ψήφο εξόδου από την επιτήρηση επειδή αλλάζει η Ελλάδα.

Αναφερόμενος στην ΝΔ ο κ. Παπανδρέου, είπε ότι είναι “ίδια με την χθεσινή ΝΔ” και την κατηγόρησε ότι ως κυβέρνηση “συνειδητά εξαπατούσε τον ελληνικό λαό, καθώς ακόμα και στις 2 Οκτωβρίου 2009 έστελνε ψεύτικα στοιχεία για το έλλειμμα”.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι και το 2011 θα είναι δύσκολη χρονιά, τονίζοντας από την άλλη, ότι οι θυσίες των Ελλήνων πιάνουν τόπο, προχώρησε σε σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ “είναι εδώ για το έργο και όχι για τα λόγια, και χωρίς να λειτουργεί πελατειακά ή αυταρχικά συνδιαμορφώνει με τους πολίτες το αύριο”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment