PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Μέσα στον Ιούνιο τα Windows 8 Release Preview


Η τελική έκδοση αναμένεται τον Οκτώβριο

Η τελική έκδοση αναμένεται τον Οκτώβριο

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου 2012 αναμένεται να κυκλοφορήσει η Release Preview των Windows 8. Η ανακοίνωση έγινε στην Ιαπωνία κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την ανάπτυξη εφαρμογών για νέα έκδοση των Windows από τον επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης των Windows 8 και η είδηση μεταδόθηκε άμεσα μέσω tweet από το @BuildWindows8.

Αν και η εταιρεία δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση των Windows 8, οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι θα είναι διαθέσιμα περί τον Οκτώβριο του 2012. Στόχος είναι φυσικά να προλάβει την εορταστική περίοδο στην οποία και παραδοσιακά γίνονται πάρα πολλές πωλήσεις υπολογιστών.

Τα Windows 8 αποτελούν πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την Microsoft, καθώς πρόκειται για την πρώτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος η οποία θα χρησιμοποιηθεί εκτός από υπολογιστές γραφείου και laptops και σε tablet. H έκδοση για tablet θα ονομάζεται Windows RT (Real Time).

Η Release Preview που θα δούμε τον Ιούνιο είναι το τελικό στάδιο στην μακρά πορεία ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος και ακολουθεί τα Consumer Preview, τα οποία μπορούσε κανείς να κατεβάσει δωρεάν από την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment