PeristeriNews.gr
Διεθνή

Μέρκελ: «Όχι» σε σχέδιο τόνωσης, «ναι» σε αυστηρά μέτρα


Την πεποίθησή της ότι η Γερμανία δεν χρειάζεται σχέδιο τόνωσης της οικονομίας, παρά μόνο ενέσεις ρευστότητας, ώστε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της επιδημίας του κορωνοϊού, εξέφρασε στους βουλευτές της η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σήμερα, αν και εκτίμησε ότι είναι πολύ πιθανό να προσβληθεί το 60% – 70% του γερμανικού πληθυσμού.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης, η Άγκελα Μέρκελ σημείωσε πως ό,τι δεν είναι απαραίτητο μπορεί να ακυρωθεί, αναφέροντας το παράδειγμα των ποδοσφαιρικών αγώνων. «Οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί», τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, όταν η Μέρκελ έκανε την πρόγνωση για το 60% – 70% του γερμανικού πληθυσμού που μπορεί να νοσήσει, στην αίθουσα επικράτησε απόλυτη σιωπή.

Μέχρι στιγμής, στη Γερμανία έχουν καταγραφεί περισσότερα από 1.400 επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 και δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Στο πλαίσιο της αποφυγής των μεγάλων δημόσιων συγκεντρώσεων, η Γερμανίδα καγκελάριος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής και των κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment