PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μένει Περιστέρι ο προπονητής των ανόδων, Νίκος Καραγιάννης


Με τον Νίκο Καραγιάννη θα πορευθεί και στην Α2 το Περιστέρι, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Σύλλογος. Ο προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με τις τελευταίους ανόδους της ομάδας, φιλοδοξεί να πετύχει ακόμα μία, αυτή στην Α1, στόχος που έχει τεθεί ήδη από τη διοίκηση του ΓΣΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣΠ:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή των ανόδων Νίκο Καραγιάννη.

O 47χρονος τεχνικός, που έχει συνδέσει το όνομα του με τις δυο τελευταίoυς αγωνιστικούς προβιβασμούς της ομάδας μας, το 2009-2010 από την Α2 στην Α1 και φέτος από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, θα βρίσκεται στο τιμόνι για να οδηγήσει τον ΓΣΠ στην επερχόμενη πρόκληση της επιστροφής του στη Α2!

Άπαντες στην οικογένεια του Συλλόγου ευχόμαστε στο Νίκο Καραγιάννη υγεία και να συνεχίσει τo επιτυχημένο έργο του.

Ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου δήλωσε σχετικά:

«Είναι μεγάλη τιμή που ανανεώνω την συνεργασία μου με τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου. Θεωρώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το Περιστέρι εκεί που το αρμόζει και θέλουν να το καμαρώσουν οι φίλαθλοί μας.

Θέλω να τονίσω, πως για μένα, το γεγονός ότι η ομάδα με εμπιστεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι, παρά τον υποβιβασμό, να ηγηθώ της προσπάθειας να επιστρέψει άμεσα στην Α2, είναι ιδιαίτερα τιμητικό.

Μαζί με την διοίκηση θέσαμε εξ’ αρχής στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δημιουργώντας ένα ρόστερ με τεράστιο βάθος, αποτελούμενο από παίκτες με ταλέντο, εμπειρία, αλλά και καλούς χαρακτήρες.

Παρά τις 4 ήττες που κάναμε στον πρώτο γύρο, με αποκορύφωμα την τελευταία με αντίπαλο τον Μανδραϊκό, που συνοδεύτηκε από μια πολύ κακή εμφάνιση ειδικά στην άμυνα, η ομάδα συσπειρώθηκε. Αυτό το παιχνίδι μας έδειξε τον δρόμο για την συνέχεια… Καταφέραμε να κάνουμε 11 συνεχόμενες νίκες, απολογισμός που μας έδωσε την άνοδο και μαθηματικά 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Έχουμε, βέβαια, μπροστά μας ακόμα 4 παιχνίδια μετά την διακοπή, ωστόσο θέλω να δηλώσω ότι είμαι ευγνώμων στους συνεργάτες μου, τον Σάκη Παναγάκη, τον Γιάννη Κρητικό και τον Κώστα Καλογερόπουλο για την αμέριστη βοήθεια τους, όπως και τον Γιώργο Πανταζόπουλο που ήταν πάντα παρών όταν τον χρειαζόμασταν. Επίσης, τον φροντιστή μας, Δημήτρη Αντωνόπουλο, τους φυσικοθεραπευτές Μάνο Παπαμανώλη και Κώστα Νικολακάκη, καθώς και τον τιμ μάνατζερ Βασίλη Πανώριο. Τέλος, ένα ευχαριστώ στους παίκτες για την άκρως επαγγελματική συνεργασία τους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment