PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μένει Περιστέρι ο Μπέντιλ


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρχίζει τη θητεία του στο Περιστέρι ο Ηλίας Ζούρος, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός κλήθηκε με το… καλημέρα να διαχειριστεί μία πολύ «καυτή πατάτα», με το θέμα της παραμονής του Μπεν Μπέντιλ, καθώς ναι μεν είχε υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά η απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό θορύβησε τον νεαρό Αμερικανό, αφού ένας σημαντικός λόγος που είχε συμφωνήσει για την παραμονή του ήταν η παρουσία του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ο Ηλίας Ζούρος ήθελε να μιλήσει με τον παίκτη, να του εξηγήσει το πλάνο του και το πόσο σημαντικός είναι και αυτό τελικά συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπέντιλ έμεινε απόλυτα χαρούμενος από αυτά που άκουσε και κυρίως καθησυχάστηκε, οπότε θέλει να συνεχίσει στο Περιστέρι, γεγονός που πρέπει να πιστωθεί και στον 53χρονο κόουτς.

Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει στο «4» τον Μήτογλου που θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο με τον Πεδουλάκη στον πάγκο, κατά τα φαινόμενα τον Τζέικομπ Γουάιλι και γίνεται προσπάθεια για την παραμονή του ΝτεΣόν Τόμας, δεν φαίνεται ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή χώρος για τον παίκτη του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment