PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μάτι: Κάτοικοι στα βράχια προσπαθούν να αναπνεύσουν (video)


Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο από την κατάσταση που επικρατούσε στο λιμάνι στο Μάτι, όταν η πύρινη λαίλαπα έπληξε την περιοχή, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, που τράβηξε ο Νίκος Βερυκοκίδης ο οποίος βρέθηκε στο σημείο με την ηλικιωμένη μητέρα του, φαίνονται δεκάδες άνθρωποι να κάθονται στα βράχια, καλύπτοντας το πρόσωπό τους με ρούχα καθώς η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και ο αέρας πολύ δυνατός.

Μητέρες προσπαθούσαν να καθησυχάσουν τα παιδιά τους, ενώ αρκετοί επιχειρούν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Οι γονείς έχουν τα παιδάκια τους αγκαλιά. Κάποιοι ηλικιωμένοι φαίνονται εντελώς αποκαμωμένοι. Ορισμένοι ακούγονται να μιλάνε στα κινητά τους τηλέφωνα και να καλούν σε βοήθεια.

Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο μίλησε για όσα έζησε και όσα είδε

Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ο ίδιος, η μητέρα του αλλά και οι υπόλοιποι συνάνθρωποί του, περιμένοντας βοήθεια.

Όπως είπε ο Νίκος Βερυκοκκίδης, το βίντεο τραβήχτηκε στις 19.00 το απόγευμα, λίγα λεπτά με το ξέσπασμα της φωτιά στην περιοχή.

Αποκάλυψε δε ότι έως τις 03.00 τα ξημερώματα έμειναν όλοι τους σε αυτό το σημείο μέχρι να φθάσει τελικά ένα σκάφος για να τους παραλάβει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Βερυκοκκίδης, παρά την αναμονή, η επιλογή όλων τους να φθάσουν στο συγκεκριμένο σημείο, αποδείχθηκε σωτήρια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment