PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μάντζαρης: «Δύσκολη πρεμιέρα, στο χέρι μας η νίκη»


Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρεμιέρα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Α2 έχει ξεκινήσει με την ομάδα να αντιμετωπίζει σε αυτή την πρώτη αγωνιστική (7/10, 17.00), εκτός έδρας, την ΑΕ Λάρισας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10) με την τελευταία προπόνηση και στην συνέχεια η αποστολή του ΓΣΠ αναχώρησε για την Λάρισα.

Μοναδικό και σοβαρό πρόβλημα αποτελεί η απουσία του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα εξαιτίας των έντονων πόνων, που έχει στον καρπό του δεξιού του χεριού και πλέον θα υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων, με το ενδεχόμενο να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, να είναι πλέον ορατό.

Από κει και πέρα, ενοχλήσεις στο πέλμα νοιώθει ο Γιώργος Αγγέλου, ωστόσο ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα, με τον Νίκο Καραγιάννη να έχει μαζί τους 12 παίκτες, που είναι οι ακόλουθοι: Κίκι Κλαρκ, Άλκης Παππάς, Σπύρος Μαγκουνής, Μιχάλης Πολυτάρχου, Γιώργος Αγγέλου, Αντώνης Μάντζαρης, Γάιος Σκορδίλης, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Βασίλης Σίμτσακ, Τάσος Δημητριάδης, Θανάσης Δομπρογιάννης και Θάνος Κωνσταντακόπουλος.

Ο αρχηγός του ΓΣ Περιστερίου, Αντώνης Μάντζαρης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα (gspersiteri.gr) του Συλλόγου αναφέρθηκε…

Στην επικείμενη αντίπαλο, την ΑΕΛ: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, πολύ περισσότερο όταν αυτή γίνεται στην επαρχία και σε μία παραδοσιακή έδρα όπως αυτή της Λάρισας.

Δεν έχουμε σαφή εικόνα για την αντίπαλο μας, αυτή την πρώτη αγωνιστική, η οποία όπως έχουμε πληροφορηθεί θα παρουσιαστεί ενισχυμένη σε σχέση με το ρόστερ που παρέταξε στο ματς του Κυπέλλου.

Όπως και να χει, θεωρώ ότι εμείς, με σεβασμό σε κάθε ομάδα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ότι η έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση.

Αν βασιστούμε στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα και στις αρχές που έχουμε θέσει όλες αυτές τις επτά και πλέον εβδομάδες που δουλεύουμε μαζί, πιστεύω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, έστω κι αν δεν έχουμε πλήρη γνώση των αγωνιστικών χαρακτηριστικών της αντιπάλου μας».

Στην πορεία της προετοιμασίας: «Εμείς μετά το κύπελλο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά και θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη, παρά την απώλεια του Μιλόσεβιτς, για να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, που αποτελεί και τον βασικό μας στόχο.

Γενικότερα, η δουλειά που έγινε από τις 17 Αυγούστου, όταν και μαζευτήκαμε για πρώτη φορά, μέχρι και τώρα παραμονή της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, πιστεύω ότι ικανοποιεί τόσο το τεχνικό τιμ, όσο και μας, παρά τις όποιες ατυχίες υπήρξαν από πλευράς τραυματισμών.

Η φετινή χρονιά για μας είναι πολύ σημαντική, όλοι μας έχουν τοποθετήσει πολύ ψηλά στις προβλέψεις τους, ωστόσο πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο αυτά που λέγονται και να δικαιολογήσουμε εμπράκτως τον τίτλο του φαβορί που μας έχει αποδοθεί».

Στους στόχους του ΓΣΠ: «Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, η ομάδα μας έχει στηθεί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει και θέλουν να την καμαρώσουν οι οπαδοί μας. Στην μεγάλη κατηγορία…

Όμως, για να συμβεί αυτό κάθε βδομάδα θα πρέπει να πετυχαίνουμε έναν πιο μικρό στόχο, τη νίκη σε κάθε ματς, και στο τέλος μαζί με τους φιλάθλους μας, των οποίων η στήριξη είναι απαραίτητη και θεωρώ δεδομένη σε αυτήν μας την προσπάθεια, να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο του ΓΣΠ μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment