PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Λ. Πετρούνιας: Παραμένουμε συνεπείς στη χώρα της ασυνέπειας


Ο Λευτέρης Πετρούνιας θριάμβευσε για τρίτη συνεχή διοργάνωση στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως στις δηλώσεις του έβγαλε παράπονο και μίλησε για ασυνέπεια εκ μέρους της πολιτείας.

«Η βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους μου ήταν αρκετά μεγάλη και θεωρώ ότι είναι θέμα εκτέλεσης. Παρ’ όλα αυτά, ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ένας τελικός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι πάντα πολύ δύσκολος. Έκανα ένα μικρό βήμα στην έξοδο, όμως το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές και έτσι ισοσκελίστηκε αυτή η ατέλεια», σχολίασε.

«Είχαμε διπλή εκπροσώπηση στην οκτάδα του ίδιου οργάνου, για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μέσα από αυτή την πρωτοφανή επιτυχία, θεωρώ ότι στέλνουμε πολύ θετικά μηνύματα. Σε εποχές που δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εμείς παλεύουμε μόνοι μας», συνέχισε ο Πετρούνιας.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έβγαλε το παράπονό του: «Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να μη φτάσει το μήνυμά μας. Όπως είπε και ο προπονητής μου κ. Ράφτης, εμείς αποδεικνύουμε ότι στη χώρα της ασυνέπειας παραμένουμε συνεπείς. Από εκεί και πέρα, όταν υπάρχει αύξηση των Ελλήνων αθλητών που πρωταγωνιστούν και των επιτυχιών, πόσο μάλλον στους κρίκους, αυτό σημαίνει ότι η προσπάθειά μας αξίζει να την στηρίξουν».

Κ. Κωνσταντινίδης: Με ικανοποιεί η 6η θέση

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, στην πρώτη του συμμετοχή σ’ έναν τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας ότι η είσοδός του στην οκτάδα των κρίκων δεν ήταν καθόλου συμπτωματική και ότι τον περιμένουν πολλές, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από εδώ και πέρα. O 25χρονος σπεσιαλίστας των κρίκων δήλωσε μετά την σπουδαία διάκρισή του:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου και από την 6η θέση που κατέκτησα. Θα μπορούσα να είχα τερματίσει ακόμα ψηλότερα, επειδή η εκτέλεσή μου ήταν αυτή τη φορά βελτιωμένη, όπως μου είπε και ο προπονητής μου. Αγωνίστηκα μόλις δεύτερος μεταξύ των οκτώ φιναλίστ και αυτή η σειρά εκτέλεσης δεν ήταν ευνοϊκή για μένα. Είμαι ένας αθλητής που συμμετείχε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό. Σιγά-σιγά θα κερδίσω την αναγνώριση και τις καλύτερες θέσεις. Στον επόμενο τελικό, θα τερματίσω ακόμα πιο ψηλά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment