PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Λύση συνεργασίας με Ντομινίκ Βάσι


Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντομινίκ Βάσι.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντομινίκ Βάσι.

Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και τον Γενικού Αρχηγού Σπύρου Σοφιανού.

Ο Ντομινίκ Βάσι ήρθε στην ομάδα μας την περίοδο 2008-09 και είχε σημαντική
συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Ακολούθως, παραχωρήθηκε δύο σεζόν δανεικός, λόγω του ότι είναι κάτοχος ξένου διαβατηρίου, κι αγωνίστηκε σε Αιγάλεω και Εθνικό Αστέρα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την συνεργασία που είχαν και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

* Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκε σήμερα ο Πίτου Γκαρσία και αύριο θα κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα. Κανονικά έχει ενσωματωθεί από χθες ο Σαρλ Ιτάνζ.

* Την Κυριακή το πρωί η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι προκειμένου να πραγματοποιήσει το Α’ στάδιο της προετοιμασίας της.

O Tσινιστίδης στην ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου
Σε μια ακόμη μεταγραφή-υποθήκη για το μέλλον προχώρησε το τμήμα Υποδομών της ομάδας μας. Έπειτα από εισήγηση του Υπεύθυνου Σκάουτ Τόλη Αποστόλου και συντονισμένες ενέργειες του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών Παναγιώτη Μιχαλέτου που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, αποκτήθηκε ο Αναστάσιος Τσινιστίδης (γεννηθείς το 1994) από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Πιερίας.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του ακραίου αμυντικού, είναι βασικό στέλεχος της Μικτής Πιερίας και θα ενταχθεί στην ομάδα Κ-20.

Ο Τσινιστίδης ήταν σημαιφόρος της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ του 2010 που έγινε στη Ν.Αφρική.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον πρόεδρο του κύριο Γιώργο Γαβρίδη για την συνεργασία που είχαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αναστάσιου Τσινιστίδη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment