PeristeriNews.gr
Lifestyle

Λούκας Γιώρκας: «Σκέφτηκα να ακυρώσω την συμμετοχή μου»


Περήφανος για το αποτέλεσμα της φετινής Eurovision και απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή του δηλώνει ο Λούκας Γιώρκας, που δηλώνει πως έκανε ό,τι μπορούσε και έδωσε το 100% των δυνάμεών του.

Περήφανος για το αποτέλεσμα της φετινής Eurovision και απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή του δηλώνει ο Λούκας Γιώρκας, που έκανε ό,τι μπορούσε και έδωσε το 100% των δυνάμεών του. Τι ζήτησε όσο ήταν στο Ντίσελντορφ;

«Nα κοιμάμαι ένα 8ωρο για να ξεκουράζω την φωνή μου, να τρώω συγκεκριμένη ώρα, και να έχω ένα 2ωρο μόνο για μένα. Μου αρέσει η μοναξιά μου. Προσπαθώ να έχω στιγμές μοναξιάς για να κάνω απολογισμό».

Ο εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού αποκαλύπτει ποια ήταν η στιγμή που λύγισε:

«Υπήρξαν αρνητικά σχόλια, κριτικές και μια αρνητική διάθεση από κάποιους. Και μπορεί αυτοί οι άνθρωποι τελικά να μας πείσμωσαν, ώστε να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Υπήρξαν στιγμές που καθόμουν μόνος μου και ήμουν στενοχωρημένος. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να ακυρώσω την συμμετοχή μου. Όταν σκεφτόμουν τους στίχους, όμως, θα ήμουν ο πρώτος προδότης, καθώς δεν θα πίστευα αυτό που έλεγα!»

Για την στιγμή που δάκρυσε στον τελικό, είπε: «Ήμουν σε ένα στάδιο με 40.000 άτομα, έβλεπα την ελληνική σημαία ως background, είχαμε τους ελληνικούς κίονες, το στοιχείο της φωτιάς και υπήρξε ένταση μέσα μου. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω την ενέργεια. Έβγαλα την ψυχή μου.

Ξεχείλισε ό,τι κρατούσα μέσα μου. Ήταν δάκρυ χαράς και ευτυχίας, γιατί υπήρξαν πολύ δύσκολες στιγμές που λύγισα. Αλλά εκείνο το βράδυ ήλθε η κορύφωση, έδωσα την ψυχή μου. Ήταν στιγμή χαράς, ευτυχίας, πικρίας, στενοχώριας. Ανάμικτα συναισθήματα».

Τον… θυμήθηκε κανείς από το x-factor;

«Η Κατερίνα Γκαγκάκη μου έστειλε προσωπικό μήνυμα. Οι υπόλοιποι κριτές μέσα από τους εκπροσώπους τους. Δεν μου αρέσουν τα ψεύτικα μηνύματα. Υπήρξαν άνθρωποι που ήλθαν κι έφυγαν. Δεν είχαν να εκμεταλλευθούν κάτι από μένα».

Οσο για το τί του είπε η κοπέλα του, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος;

«Πήρα ένα μήνυμα που το κρατάω για μένα. Είναι η πηγή δύναμής μου. Περιέκλειε πάρα πολλά, ήταν πολύ βαθύ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment